Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1895

Wątek: Cos nowego na horyzoncie?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    a sam swoich zdjec nie bardzo chcesz pokazac
    Nie umieszczam swojej "produkcji" w internecie, bo oglądanie fotografii w palecie webowej to dla mnie żart, i to w dodatku niesmaczny Jak chcesz zobaczyć moje zdjęcia, to służę albumem - dowolnym z półki.

Poza tym nie bardzo rozumiem co cię obchodzi czy i jakie zdjęcia robię?
    Potrafię poznać dobrą fotografię (rzadkość tutaj, w której ty masz spory udział procentowy) od gniotów (determinujących nominalny poziom Canon Boardu) ;-) Dokładnie tak samo, jak Zygmunt Kałużyński potrafił odróżnić dobre kino od cienizny, mimo, że (być może cię to zdziwi) żadnego filmu nigdy nie zrobił :razz:

A tak poza tym to chyba jest to wątek o antycypacji nowości sprzętowych, więc nie wtrącaj offtopiców na temat moich zdjęć :razz:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DamianPa Zobacz posta
    Nie umieszczam swojej "produkcji" w internecie, bo oglądanie fotografii w palecie webowej to dla mnie żart, i to w dodatku niesmaczny Jak chcesz zobaczyć moje zdjęcia, to służę albumem - dowolnym z półki.

Poza tym nie bardzo rozumiem co cię obchodzi czy i jakie zdjęcia robię?
    Potrafię poznać dobrą fotografię (rzadkość tutaj, w której ty masz spory udział procentowy) od gniotów (determinujących nominalny poziom Canon Boardu) ;-) Dokładnie tak samo, jak Zygmunt Kałużyński potrafił odróżnić dobre kino od cienizny, mimo, że (być może cię to zdziwi) żadnego filmu nigdy nie zrobił :razz:

A tak poza tym to chyba jest to wątek o antycypacji nowości sprzętowych, więc nie wtrącaj offtopiców na temat moich zdjęć :razz:
    Mimo, ze powyższy argument o Kałużyńskim trafia do mnie. Twoja wypowiedz o nie umieszczaniu swoich zdjec w internecie, dziala na mnie jak plachta na byka. Od razu mam ochote zobaczyc Twoje zdjecia, licze, ze je pokazesz.

A wracajac do wielkosci powiekszen i ilosci megapixeli. Jezeli ktos sprzedaje klientowi odbitke, powiedzmy 1 metr dlugosci, co jest bardziej uczciwym i profesjonalnym podejsciem, wykonac ja aparatem 12 czy 22 Mpix? Oczywiscie zakladam, ze profesjonaliste stac na taki aparat i ze w ogole bedzie taki 1ds Mark III
    Pozdrawiam,

Jarek

www.jarekjaworski.net

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Nie umieszczam swojej "produkcji" w internecie, bo oglądanie fotografii w palecie webowej to dla mnie żart, i to w dodatku niesmaczny
    Zażartuj niesmacznie, i pokaż swoje fotografie pierwszy raz w internecie, chętnie je zobaczę.

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Nie umieszczam swojej "produkcji" w internecie, bo oglądanie fotografii w palecie webowej to dla mnie żart
    Wiesz, żeby wyzwolić obrazki z palety webowej wymyślono użycie jotpegów.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Uprawnienia umieszczania postów