Tez stawiam na HDD.
Backup i tak musiałbym robić spod innego kompa. Do tej pory było tak jak wspomniałem. Jak zawisł to później nie można było go jakiś czasu uruchomić. Tzn odpalał komp jako tako - mrugała dioda ON (duża częstotliwość), dioda HDD też coś tam mrugała, ale monitora nie odpalał. Z kolei jak już tam za n'tym razem udało się go odpalić to był w stanie dzień pracować bez zwisa.
Przychodzę teraz z roboty, włączam i... odpala![]()
Proces instalacji Windy przebiega (po ówczesnym utworzeniu i sformatowaniu partycji C) jak narazie bez problemów. Jest w połowie.
Zobaczymy czy wytrzyma do końca.
Także zmieniam zdanie i dam mu jeszcze czas do następnego zwisa. Wtedy już SERWIS bez gadki.
Pozdro!
Heh, jak widać nie minęło dużo czasu, aż tu nagle pojawia mi się kochany komunikat (w trakcie instalacji Windy to jeszcze miało miejsce).
Google wyrzucił mi m.in taki wątek:
http://www.wss.pl/frmThread.aspx?tid=7546
Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jak wypalić na CD plik do ściągnięcia o którym mowa w 4 poście w/w wątku. Rozpakowywać go? Czy po prostu tak jak to ściągnę wypalić na CD i wsadzić w CD-ROM? Czy to w ogóle zatrybi skoro nie ma systemu? Tak tylko pytam, bo jedna/dwie płytki wypalić i spróbować to nie problem.
Co obstawiacie? RAM (jak z wynika z linku poniżej), HDD czy grafa??
A może płyta główna??![]()