Może to i lepiej? Naprawdę :wink:
A 6'tka nie?
Spoko Festyk, nie stresuj się ;-)
No i na koniec, tradycyjnie, nie ma sensu mówić na co głosowałem :-)
Może to i lepiej? Naprawdę :wink:
A 6'tka nie?
Spoko Festyk, nie stresuj się ;-)
No i na koniec, tradycyjnie, nie ma sensu mówić na co głosowałem :-)
4, ujęła mnie prostota portretu, światło i umiejętność uchwycenia spojrzenia.
ale kilka jest równie dobrych
powodzenia
aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L
Mnie poprawna trójka nie wzruszyła jako konkursowe. Próby przyciemniania nieba w 6. wypadły fatalnie- a mogło być świetnie. .... 7.- superpomysł, ale przegrywa z ósemką, na którą oddałbym nawet dwa głosy. Powodzenia wszystkim
Festyk , w 7. użycie PSa było świadomie zamierzone już w fazie planowania treści zdjęcia , natomiast w 6. wygląda to, jak próba ratowania przepalonego nieba. Tak to widzę![]()
Jasna **** !!!
Ale daliście czadu, zdjęcia sa kapitalne, kurcze baaaaaardzo trudno wybrać najlepsze.
GRATULACJE uczestnikom, jedna z lepszych batalii!!!!!
Gratuluje zwycięzcy, którym jest...? EDIT: MMM Poza tym ciekaw jestem kto jest autorem fotki nr 7 z którą stoczyłem (naszczęście zwycięski) bój o drugie miejsce. Dziękuje wszystkim uczestnikom za battla i wszystkim którzy głosowali na moją "Didżejkę". A co do zwycięskiej fotki to pomysł genialny, kadr znakomity tylko, że mi sie światełko za bardzo nie podoba na twarzy i rękach. Pozdrawiam
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Siódemka jest Jacka
http://jacab1.fotogalerie.pl/
Gratuluję Jacku, myślałem na początku że wygrasz![]()
Ostatnio edytowane przez MMM ; 14-01-2007 o 21:59
To moja fotka jest numer 4. Tak jak wcześniej wspominałem będę obstawiał tyly i je obstawiałemChciałem zrobić, żeby oko było większę, ale KIT nie pozwala na takie zbliżenia
No, ale przynajmniej odkryłem, że jedna lampka wystarczy do zrobienia całkiem fajnej foty. Wam się średnio podoba, ale mi bardzo
Pozdrawiam wszystkich uczestników i gratuluje zwycięzcom!
I jedna moja fotka z sesyjki przygotowawczej.
Ostatnio edytowane przez mungo ; 14-01-2007 o 22:11
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Gratulacje Marku... musimy kiedyś to powtórzyć
Sorki za jakość mojego zdjęcia, ale nie miałem chwilowo do dyspozycji lamp studyjnych... trzeba było radzić sobie lampą wbudowaną i zewnętrzną... Następnym razem bardziej się przyłożę i nie bedę focił w ostatniej chwili...
Dziękuję za głosy...
pozdr