sigma 10-20
sigma 10-20
- Fajne zdjęcia robisz. Jaki masz aparat?
- Używam Nikona.
- Płoń heretyku!
no muszę przyznać, ze zdjęcia 7 i 8 jak dla mnie rewelka![]()
d*** nie tylko ty dałeśTrochę mnie dziwi to jak się oceny rozkładają
![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
normalnie - nie oplaca sie przeciez juz glosowac na slabszych bo oznacza to zmarnowany glos![]()
KIT 18-55mm
A zwycięzca jest już chyba znany. Emocjonująca będzie walka o pozostałe miejsca na pudle
Edit: No dobra dwóch zwycięzców. Walka odbedzie sie o brąz
Ostatnio edytowane przez kami74 ; 07-01-2007 o 22:36
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Głosowałem na 3 - szeroki kąt został tu fajnie użyty do pokazania emocji, dynamika przedstawienia dobrze oddaje dynamiczny charakter muzyki, słusznie dobrana kontrastowość. Konsonans ww. elementów tworzy bardzo konsekwentny efekt.
Co do liderów - 7 ma odrażającą kolorystykę, kompozycyjnie jest mz. niezadecydowane, jest jedynie efekciarskie, ale efekty nie tworzą spójnego przekazu.
W 8-ce nie można nie docenić perfekcji technicznej, świetnej stylizacji, umiejętnego operowania światłem i tego, że jest b. dobrze obmyślone, ale... mi cholernie kojarzy się z fotografią stockową, w katalogach widziałem takich zdjęć miliony, można znaleźć takie na każdą okazję i każde jest na tym nieszczęsnym białym tle, by można go było łatwiej użyć, bądź wyciąć. I przez to nieprzyjemne wrażenie pewnej sztampowości przegrywa w moim odczuciu z trójką.
Acha - to z rowerem bezkonkurencyjnie najlepsze. To jest to, o co wg. mnie chodzi w portrecie (niezależnie od tego czym robionym) - przekazanie pewnej prawdy o osobie portretowanej. Warsztatowo nienaganne, po prostu kawał dobrej fotografii.
Ostatnio edytowane przez czornyj ; 08-01-2007 o 00:01
Mi bardzo przypadła do gustu 6.Drugi plan jest interesujący.Jednak zagłosowałem na ostatnie bo po prostu jest niesamowicie dopracowane.A 7 mi się kompletnie nie podoba bo moim zdaniem jest poPSute.
Może spróbuj ctrl+f5 (wtedy przeładowuje stronę całkowicie)...
- Fajne zdjęcia robisz. Jaki masz aparat?
- Używam Nikona.
- Płoń heretyku!