Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1895

Wątek: Cos nowego na horyzoncie?

Mieszany widok

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

wyglada jak masturbacja pajacow, ktorzy zamiast zajmowac sie dobrym wykorzystaniem posiadanego sprzetu wymyslaja tysiace wymowek, zeby piescic kosztujaca grube pieniadze elektronike.

a mimo to sa ludzie, ktorzy sie tym ekscytuja...
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    wyglada jak masturbacja pajacow, ktorzy zamiast zajmowac sie dobrym wykorzystaniem posiadanego sprzetu wymyslaja tysiace wymowek, zeby piescic kosztujaca grube pieniadze elektronike.

a mimo to sa ludzie, ktorzy sie tym ekscytuja...
    A ja mam wrażenie, że podchodzisz do tego zbyt poważnie. Przecież dla niektórych to dobra zabawa. I co z tego że się podniecają - co w tym złego?
    A po za tym komentarze tego gościa świadczą, że ma on spory dystans do tych informacji.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    A ja mam wrażenie, że podchodzisz do tego zbyt poważnie. Przecież dla niektórych to dobra zabawa. I co z tego że się podniecają - co w tym złego?
    wiesz... no, niby tak... ale jak ktorys rok z rzedu widzisz ludzi wypisujacych komlpetne bzdury o fikcyjnych aparatach, a potem faktyczne modele wypuszczane przez producentow... jak to sie mawia na polibudzie: epsilonowa korelacja pomiedzy tymi ciagami

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    A po za tym komentarze tego gościa świadczą, że ma on spory dystans do tych informacji.
    i tego samego zyczylbym czytelnikom takich banialukow
    www albo tez flickr

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    (....)i tego samego zyczylbym czytelnikom takich banialukow
    Staram się .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów