ja jeszcze nie dostałamale czekam cierpliwie
)
ja jeszcze nie dostałamale czekam cierpliwie
)
Witam,
mam pytanko odnośnie promocji na 30D. Czy komuś udało się w pełni wykorzystać odliczenie vatu oraz zwrot 590PLN od Canona??
pzdr
PS. teraz na allegro można znaleźć 30D za około 3800 tylko nie wiem czy to już nie jest po uwzglednieniu promocji bo mocno atrakcyjna wydaje się ta cena..
Ja dostałem zwrot VAT, cena body 4250 (netto 3500 - nie wlicza się do środków trwałych) i cashback. Teraz body za te pieniądze na FV kupisz bez problemów.
Co do cen z allegro, to są cwaniacy, którzy sprzedają taniej, ale zapomnij, że dadzą ci FV./ Spotkałem się nawet z takim, który podawał niską cenę, ale faktycznia aprat sprzedawał o 590 drożej, wyjaśniał dopiero w opisie auckji.
I do mnie doszlo - dostalem dzisiaj (w niedziele) czek na €150.
Milo...
5D
Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z
zOON* ciekawe za ile faktycznie go spieniężysz tzn. ile bank potrąci
wiemy już ile mBank zabiera teraz ciekaw jestem ile zł do przodu przy czeku hehe pazerny o każdego zyla jestem, co?![]()
Jestem w tej dobrej sytuacji, ze siedze w Irlandii i mam tutaj konto. A banki w Eire nie skubia tak jak polskie. Ile jest na czeku - tyle bedzie na koncie. Dosc czesto z czekow korzystam.
Zbaczajac z tematu juz do konca - to przelew z konta irlandzkiego do Polski jest za darmo (jesli sie poda IBAN odbiorcy). Za to polskie banki sobie kasuja za przyjecie kasy. Jak wyzej bylo opisane.
5D
Jutro się zajmę wypełnianiem i wysyłaniem moich papierów..
Wie ktoś jaki IBAN ma inteligo? bo nie chce mi się dzwonić na infolinię![]()
Ostatnio edytowane przez amper ; 21-12-2006 o 23:27
30D + 300 + słoiki
www.tereba.net