Zobacz wyniki ankiety: Jakiej marki sedesu używacie??

Głosujących
101. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 7 z 14 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 133

Wątek: Jakiej muszli uzywacie??

Początki nałogu Awatar piszczal
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Papier: Najlepsza jest gradacja średnia, z nie za dużym ziarnem
    szlachetniej wygląda obraz na zmiennogradacyjnym barycie
    aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Powiem szczerze ze tez (z wiadomego powodu) chcialem zalozyc podobny watek ale o ulubionym kolorze skarpetek jakie na co dzien zakladacie .
    Liquidsound chyba dokladnie mi wyczytal w myslach i mnie na szczescie ubiegl, bo pozniej znowu by byly pyskowki ze "moderatorowi nie wypada" .
    Niestety na temat nie napisze bo nie pamietam... moge podac update pozniej.

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez liquidsound Zobacz posta
    [zeby czasem nikt nas nie posadzil o rasizm - to takie wewnetrze gry slowne, osoby nie w temacie proszone o spory dystans]
    W zyciu pawiana!! Ja tam nawet uwazam ze czarni są o wiele lepsi niz białasy!! Poza tym mam czarną dusze ^^

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    PS. A tak serio to zdarzało się parę razy, że o mały włos na nie zostawiłbym w muszli komórki. Wyciągajcie je zatem z tylnej kieszeni ściągając gacie przed dziełem.
    buehehe ja mam znowu tak ze czasami chcąc isc wyrzucić jakis papierek bez zastanowienie wchodze do toalety i otwieram klape i... zdaje sobie sprawe gdzie chce to wyrzucić czasami tak robie tez z brudnym praniem... uff dobrze ze jeszcze nigdy tego tak faktycznie nie wrzuciłem bo nurkowanie po to by nie było zbyt miłe

PS. O CZYM MY KUR...CZE GRZANKA GADAMY?
    Ostatnio edytowane przez Venio ; 14-12-2006 o 16:25

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Venio Zobacz posta
    buehehe ja mam znowu tak ze czasami chcąc isc wyrzucić jakis papierek bez zastanowienie wchodze do toalety i otwieram klape i... zdaje sobie sprawe gdzie chce to wyrzucić
    Nie wolno, każdy tak wrzuca co popadnie i się potem bilanse skratek na oczyszczalni nie zgadzają
    czasami tak robie tez z brudnym praniem... uff dobrze ze jeszcze nigdy tego tak faktycznie nie wrzuciłem bo nurkowanie po to by nie było zbyt miłe
    E tam, nie miłe od razu, do wszystkiego można się przyzwyczaić
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

W zyciu pawiana!! Ja tam nawet uwazam ze czarni są o wiele lepsi niz białasy!! Poza tym mam czarną dusze ^^
    Eeee Tys jest **** nie murzyn!! Mozesz co najwyzej zbierac w lecie truskawki a nie bawelne. Wracajac do glownego watku to chcialem dodac ,ze ja lubie papier typu soft firmy mola, bo delikatnie obchodzi sie z "soczewkami" :wink: te musze z spluczka na wysokosci 2 m mialy jedna powazna wade. Przy takim cisnieniu splykiwanej wody potrafily opryskac delikwenta roztworem kupy w wodzie swoja droga topic sie popularny zrobil
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Miasto
    Katowice

Domyślnie

myśle ze ten film doskonale pasuje do tego wątku...
    http://www.youtube.com/watch?v=7fDX4...elated&search=

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez liquidsound Zobacz posta
    ...te muszle z spluczka na wysokosci 2 m mialy jedna powazna wade. Przy takim cisnieniu splykiwanej wody potrafily opryskac delikwenta roztworem kupy w wodzie
    To fakt. Ale powiem Ci, że jak się ma refleks to można dać rade Najgorzej, jak w kiblach są te kostki odświeżające w niefortunnym miejscu założone - wtedy woda bryzga aż po kolana :grin:

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Panowie to co wy robicie? ogladacie dzielo w momencie uploadu do do oczyszczalni ? zamykacie klape i po klopocie
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin Zobacz posta
    Panowie to co wy robicie? ogladacie dzielo w momencie uploadu do do oczyszczalni ?
    Ja akurat tak
    zamykacie klape i po klopocie
    No może dla Ciebie, dla mnie to początek ;-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Miasto
    Katowice

Domyślnie

@MacGyver czy ty aby na tym avatarku nie wykonujesz pewnej czynnosci związanej scisle z tym wątkiem?

Strona 7 z 14 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów