Cersanit
Roca
Koło
Późny Gierek aka. sracze wielko płytowe
Drewniany wychodek
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
za grosz panowie w was onanizmu sprzetowego
ale my z naszym sprzetem to i tak cienkie bolki jestesmy, japonczycy maja podgrzewane skorzane deski, chromowane badz zlote musze, z regulowana wysokoscia siedziska i zaloze sie ze w spluczkach drzemia turbiny, trzeba tez wspomniec o tych co maja wbudowane spluczki w sciane i system splukiwania jak w mcdonaldsie na fotokomorke... a czym sobie radzicie usuwajac syfy z matrycy, znaczy z muszli ? ja uzywam plastikowego wyciora, ale widywalem tez w chromowanej oprawie...![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Jak to? To wolisz mieć jedną regulację więcej zamiast osprzętu![]()
Klozet-szczotka to podstawowy sprzęt, ale potrzebna jest też chemia, ja polecam Domestos i WC-Pickera... a czym sobie radzicie usuwajac syfy z matrycy, znaczy z muszli ? ja uzywam plastikowego wyciora, ale widywalem tez w chromowanej oprawie...![]()
![]()
o wlasnie chemia wazna rzecz, bo domestos dziala bardzo reakcyjnie, zabija wszelkie bakterie, a z tego co pamietam z reklam to wc picker byl bardzo wyrownawczym roztworem i wybiorczo kolujac nad muszla usuwal grozne grzyby i bakterie. Papier to chyba rzecz oczywista, ja nie lubie zbyt miekkiej gradacji, bo musze na piec razy skladac tasme zeby sie nie rozerwala![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
W co lepszych McDonalds'ach na zachodzie, zanim panie spłuczesz, to przylatuje ten klaun i przybija Ci na 'to to' pieczęć z certyfikatem![]()
no wlasnie a kwestia tego co sie zostawia w muszli ? bo widzicie, sprzet wszak nie jest najwazniejszy, najwazniejsze jest to co sie z nim potrafi zrobic, to w pewnym sensie jest sztuka, sztuka przez duze G![]()
thorin, może nie wnikajmy
PS. A tak serio to zdarzało się parę razy, że o mały włos na nie zostawiłbym w muszli komórki. Wyciągajcie je zatem z tylnej kieszeni ściągając gacie przed dziełem.
lol, tez mi sie pare razy zdarzylo obylo sie na szczescie bez kapieli, widzialem za to w publicznym klopie kiedys na dnie 5 zl, prowokacja ? ukryta kamera ? nie sprawdzalem, po 5 zl sie schyla nie bede pomyslalem i sie oddalilem![]()