Zobacz wyniki ankiety: Jakiej marki sedesu używacie??

Głosujących
101. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 133

Wątek: Jakiej muszli uzywacie??

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Dla mnie najważniejsza jest ergonomia, żeby sobie można było z książeczką wygodnie, w spokoju posiedzieć.
    No ale do tego to jest potrzebne jeszcze odpowiednio duże pomieszczenie, z właściwym oświetleniem a tu już odchodzimy od zagadnień natury sanitarnej, wchodząc w zakres problematyki architektoniczno - elektrycznej
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Górnopłuki, ze spłuczką na 1,5 metrowej rurze zostały wyeliminowane głównie ze względu na wysoki poziom szumów właśnie oraz niemożność zamontowania dodatkowego osprzętu, w postaci szafki lub półki nad klopem.
    Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Dla mnie najważniejsza jest ergonomia, żeby sobie można było z książeczką wygodnie, w spokoju posiedzieć.
    za grosz panowie w was onanizmu sprzetowego

ale my z naszym sprzetem to i tak cienkie bolki jestesmy, japonczycy maja podgrzewane skorzane deski, chromowane badz zlote musze, z regulowana wysokoscia siedziska i zaloze sie ze w spluczkach drzemia turbiny, trzeba tez wspomniec o tych co maja wbudowane spluczki w sciane i system splukiwania jak w mcdonaldsie na fotokomorke... a czym sobie radzicie usuwajac syfy z matrycy, znaczy z muszli ? ja uzywam plastikowego wyciora, ale widywalem tez w chromowanej oprawie...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin Zobacz posta
    za grosz panowie w was onanizmu sprzetowego
    Jak to? To wolisz mieć jedną regulację więcej zamiast osprzętu
    ... a czym sobie radzicie usuwajac syfy z matrycy, znaczy z muszli ? ja uzywam plastikowego wyciora, ale widywalem tez w chromowanej oprawie...
    Klozet-szczotka to podstawowy sprzęt, ale potrzebna jest też chemia, ja polecam Domestos i WC-Pickera

Miasto
    Silesia

Domyślnie

o wlasnie chemia wazna rzecz, bo domestos dziala bardzo reakcyjnie, zabija wszelkie bakterie, a z tego co pamietam z reklam to wc picker byl bardzo wyrownawczym roztworem i wybiorczo kolujac nad muszla usuwal grozne grzyby i bakterie. Papier to chyba rzecz oczywista, ja nie lubie zbyt miekkiej gradacji, bo musze na piec razy skladac tasme zeby sie nie rozerwala
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

o wlasnie chemia wazna rzecz, bo domestos dziala bardzo reakcyjnie, zabija wszelkie bakterie, a z tego co pamietam z reklam to wc picker byl bardzo wyrownawczym roztworem i wybiorczo kolujac nad muszla usuwal grozne grzyby i bakterie. Papier to chyba rzecz oczywista, ja nie lubie zbyt miekkiej gradacji, bo musze na piec razy skladac tasme zeby sie nie rozerwala
    Papier: Najlepsza jest gradacja średnia, z nie za dużym ziarnem
    No i zampomnialem dodać że na zacieki na matry... przepraszam, na muszli to sprawdza się Cilit "Kamień i Rdza". Tylko połączenie chemikaliów daje gwarancję posiadania czystego sprzętu.

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

...i system splukiwania jak w mcdonaldsie na fotokomorke...
    W co lepszych McDonalds'ach na zachodzie, zanim panie spłuczesz, to przylatuje ten klaun i przybija Ci na 'to to' pieczęć z certyfikatem

Miasto
    Silesia

Domyślnie

no wlasnie a kwestia tego co sie zostawia w muszli ? bo widzicie, sprzet wszak nie jest najwazniejszy, najwazniejsze jest to co sie z nim potrafi zrobic, to w pewnym sensie jest sztuka, sztuka przez duze G

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

thorin, może nie wnikajmy

PS. A tak serio to zdarzało się parę razy, że o mały włos na nie zostawiłbym w muszli komórki. Wyciągajcie je zatem z tylnej kieszeni ściągając gacie przed dziełem.

Miasto
    Silesia

Domyślnie

lol, tez mi sie pare razy zdarzylo obylo sie na szczescie bez kapieli, widzialem za to w publicznym klopie kiedys na dnie 5 zl, prowokacja ? ukryta kamera ? nie sprawdzalem, po 5 zl sie schyla nie bede pomyslalem i sie oddalilem

Początki nałogu Awatar piszczal
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

lol, widzialem za to w publicznym klopie kiedys na dnie 5 zl, prowokacja ? ukryta kamera ? nie sprawdzalem, po 5 zl sie schyla nie bede pomyslalem i sie oddalilem
    a podobno pecunia non olet ))
    aktualnie: Canon EOS R6 | Sigma A 35/1.4 DG HSM | Canon 135/2 L | Canon 16-35/4 L

Strona 6 z 14 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów