Zobacz wyniki ankiety: Jakiej marki sedesu używacie??

Głosujących
101. Nie możesz głosować w tej sondzie
Strona 5 z 14 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 133

Wątek: Jakiej muszli uzywacie??

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

A ja się zastanawiałem czemu tak kur*wsko szybko papier na mieszkaniu schodzi. Wychodzi na to, że wszyscy to praktukują
    Nie chodzi o wyścielanie deski - bo sami swoi.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ta ankieta mnie rozwaliła Dlaczego nie widzę tu jeszcze żadnych wykresów, tabel, porównań itd. ?

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez liquidsound Zobacz posta
    Postaram sie jutro umiescic jakas fajna fote sedesu bez kupy ofkorz i bedzie Ahtystyczna;-) zachecam wszystkich rowniez...ooo a moze zrobimy battle na sedesy??
    Kupuje pomysł ! Jako dyplomowany inżynier od kibli (inaczej kanalarz lub szambonurek) mogę zaoferować nagrodę dla zwycięzcy - bezpłatną wymianę wszystkich uszczelek w jego pięknej muszli wraz z regulacją zaworu pływakowego
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Hmm... to chyba trochę OT ale ja w technikum miałem na lekcji projekt spłuczki I to nawet byłem ambitny, bo zamiast tłuc zwykłego, "komunistycznego" gotowca, to (na 6) zrobiłem własną, samodzielnie przeliczoną, nowoczesną spłuczkę zaworową :-D

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Hmm... to chyba trochę OT ale ja w technikum miałem na lekcji projekt spłuczki I to nawet byłem ambitny, bo zamiast tłuc zwykłego, "komunistycznego" gotowca, to (na 6) zrobiłem własną, samodzielnie przeliczoną, nowoczesną spłuczkę zaworową :-D
    Rozumiem że prototypa już potem nie wykonałeś?

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

a wlasnie, na jakich podzespolach chodza wasze klopy ? u mnie poza ceramicznym body roca dolaczony jest rowniez ceramiczna spluczka z dwustopniowym systemem dozowania (duza kupa/mala kupa-siku). Boli mnie tylko fakt ze moj klop roca jest no bylo nie bylo... kompaktowy, nie moge sobie regulowac za bardzo wysokosci spadu wody, te stare gomulkowskie nawet posiadaly spluczki na imponujacej wysokosci czasem 1500mm ! coz jakie czasy taka kupa... ale jedno moge powiedziec z doswiadczenia, Roca i koło napewno szumia mniej niz pozny gierek, a co wy o tym myslicie ?
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Rozumiem że prototypa już potem nie wykonałeś?
    Nieee, ja jestem erotoman-teoretyk :-D

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thorin Zobacz posta
    a wlasnie, na jakich podzespolach chodza wasze klopy ? u mnie poza ceramicznym body roca dolaczony jest rowniez ceramiczna spluczka z dwustopniowym systemem dozowania (duza kupa/mala kupa-siku). Boli mnie tylko fakt ze moj klop roca jest no bylo nie bylo... kompaktowy, nie moge sobie regulowac za bardzo wysokosci spadu wody, te stare gomulkowskie nawet posiadaly spluczki na imponujacej wysokosci czasem 1500mm ! coz jakie czasy taka kupa... ale jedno moge powiedziec z doswiadczenia, Roca i koło napewno szumia mniej niz pozny gierek, a co wy o tym myslicie ?
    Górnopłuki, ze spłuczką na 1,5 metrowej rurze zostały wyeliminowane głównie ze względu na wysoki poziom szumów właśnie oraz niemożność zamontowania dodatkowego osprzętu, w postaci szafki lub półki nad klopem.
    A co do regulacji możesz sobie wyregulować objętość wody spuszczanej przy spłukiwaniu, w obu trybach pracy

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Nieee, ja jestem erotoman-teoretyk
    Szkoda, to by było dopiero coś mieć w kiblu spłuczkę własnej konstrukcji ;-)

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Hmm... to chyba trochę OT ale ja w technikum...
    ... w technikum to ja ani razu nie zrobiłem kupy na szkolnym sedesie.
    Tam jedynie można było na szybciora się iść odlać i to do pisuara, żeby czasem czegoś nie dotknąć. Z tego co pamiętam, w podstawówce też wolałem zostawić to na póżniej

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Dla mnie najważniejsza jest ergonomia, żeby sobie można było z książeczką wygodnie, w spokoju posiedzieć.

Strona 5 z 14 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów