Cytat Zamieszczone przez rysiaczek Zobacz posta
pisales, ze byloby super, gdybys mogl robic takie zdjecia za kase. I wiesz co? Ta prezentacja to jest chyba najlepszy moment. Patrac na zgranie muzyki ze zdjeciami - wychodzi z Ciebie wyczucie rytmu i takiego hmmm smaczku - coby nie przesadzic Mysle, ze powinienes wyslac to na plycie organizatorom RIAT - wg mnie wysmienity material promocyjny na nastepne imprezy.
Hiehie... tylko najpierw musiałbym ustalić sprawę copyrightu jeśli chodzi o podkład Już dzwonię do prawnika :-D A tak serio, pomysł nie jest w 100% mój, "Thunderstruck" to muzyczka do której lata West Coast Demo Team (w składzie 1xF-15 zresztą ), już od dawna mi to chodziło po głowie.. no i w końcu nadarzyła się okazja przysiąść i w sumie po prostu przelać w guziki to, co miałem już w zasadzie poukładane.

Wiem że jest wolne... też mnie to wkurzało, zwłaszcza że pokazywałem to z laptopa (ale kiepski rzutnik trochę "wyrównał" poziom ;-)). Dlatego właśnie zrobiłem te AVI (a ile się przy tym nagimnastykowałem to moje). Tylko trochę się dziwię, że sporo ludzi narzeka, że się nie otwiera... Znaczy hmm... może tym ze szwajcarskiego forum to się nie dziwię, tam nie ma długiej tradycji divx, mp3, ripowania itp. ;-) ale że na polskich forach ludzie będą mieli problemy z odtworzeniem XVID+MP3, to się nie spodziewałem Czy u Was już też jedyny słuszny format to WMV i WMP9? :neutral:

Jakby co to te aviki powinny pójść pod MPlayerem, nawet pod Windows. Bez żadnych kodeków i innych wynalazków, po prostu z buta