a czmu ja nie moge sciagnac...?
aaa juz wiem
Oooo żesz ku**a mać .! (ups)
Zaje**ste
Muflon - po prostu wypasMuza powala
Calosc ma tylko jeden mankament - szumy czasami zabijaja fotke, ale jest COOL!!!!
Czy ten programik do slajdów jest darmowy?
Ostatnio edytowane przez iczek ; 13-12-2006 o 17:26
q..wa nie lubię jak tak wszyscy chwalą więc swoim zwyczajem skupię się na wadachfaktycznie niekture powiększenia zbyt duże i jak widać kwadraty to całość Trochę za długie przez co traci na dynamice cały pokaz żeby troszkę "przyspieszyć" może przydałoby się pokazać kilka klatek na bardzo krótko takie bach bach bach.
A teraz pytanko techniczne - jak robiłeś panoramowanie (przejazd wzdłuż fotki) w PSgold?? bo ostatnio zależało mi na tym i nie mogłem znaleść.
Nie jest, rozsądna wersja to $69 (tańsza za $29 nie ma kilku postawowych funkcji, a droższa za $400 to super-duper kombajn, z wieloma warstwami w ramach slajdu i innymi wykopanymi opcjami). Jak się ktoś uprze, to pewnie znajdzie i zupełnie darmowy odpowiednik, może z trochę mniejszą ilością bajerów. Była na ten temat dyskusja na forum, na "ProShow" powinno coś w google wyskoczyć.
No hmmm, jak to jak? Przecież to tylko szczególny przypadek ruchu, w którym zoomA=zoomB i yA=yBZaznaczam początkowy kadr, klikam "copy start to end", przesuwam końcowy kadr trochę w prawo, poprawiam ręcznie pole "Y" jeśli zależy mi na dokładnie pionowym ruchu, gotowe
![]()
;-) Nie to że ja tych szumów nie widzę ;-) Ale w pewnych miejscach, ze względu na dopasowanie się do "DUP" w muzyce zależało mi naprawdę na zoomie na max (dopalacze w Migu-29, kabina w F-15). Jeśli będę kiedyś robił wersję "commercial break" to będę pamiętał o uwagach ;-)
u mnie AVI 100MB hula az milo :-) lagow sie nie dopatrzylem, dziala swietni... tresc jest ...... no wlasnie Iczek to dobrze ujal (nie powtorze ;-) )
az sie prosi to sprzedac jakiemus RIAT'owi albo do gazety dolaczana animka na CD
swietny pomysl super wykonanie
Ale tak "very very" czy tylko delikatnie i momentami? Bo wiesz, co do milisekundy to to zgrane nie jest... jednak zasadniczo powinno być OK, po prostu niektóre momenty mogą się minimalnie rozjeżdżać. Jeśli masz jakieś stałe, wyraźnie wyczuwalne przesunięcie, to coś nie tak. Te exeki Proshow, zwłaszcza z tak szybkimi przejściami są dość wymagające jeśli chodzi o komputer....