Strona 71 z 132 PierwszyPierwszy ... 2161697071727381121 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 701 do 710 z 1316

Wątek: [muflon]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Hiehie... tylko najpierw musiałbym ustalić sprawę copyrightu jeśli chodzi o podkład Już dzwonię do prawnika :-D
    eee tam, dogadaj sie z organizatorami - sprzedajesz im produkt na wlasnosc, a oni sie maja postarac o prawa do muzyki, jak chca to rozpowszechniac... wiem, wiem, era...:rolleyes:
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Domyślnie

a czmu ja nie moge sciagnac...?
    aaa juz wiem

Oooo żesz ku**a mać .! (ups)

Zaje**ste
    Muflon - po prostu wypas Muza powala
    Calosc ma tylko jeden mankament - szumy czasami zabijaja fotke, ale jest COOL!!!!

Czy ten programik do slajdów jest darmowy?
    Ostatnio edytowane przez iczek ; 13-12-2006 o 17:26

Początki nałogu
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

q..wa nie lubię jak tak wszyscy chwalą więc swoim zwyczajem skupię się na wadach faktycznie niekture powiększenia zbyt duże i jak widać kwadraty to całość Trochę za długie przez co traci na dynamice cały pokaz żeby troszkę "przyspieszyć" może przydałoby się pokazać kilka klatek na bardzo krótko takie bach bach bach.

A teraz pytanko techniczne - jak robiłeś panoramowanie (przejazd wzdłuż fotki) w PSgold?? bo ostatnio zależało mi na tym i nie mogłem znaleść.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    Czy ten programik do slajdów jest darmowy?
    Nie jest, rozsądna wersja to $69 (tańsza za $29 nie ma kilku postawowych funkcji, a droższa za $400 to super-duper kombajn, z wieloma warstwami w ramach slajdu i innymi wykopanymi opcjami). Jak się ktoś uprze, to pewnie znajdzie i zupełnie darmowy odpowiednik, może z trochę mniejszą ilością bajerów. Była na ten temat dyskusja na forum, na "ProShow" powinno coś w google wyskoczyć.

Cytat Zamieszczone przez mario1275 Zobacz posta
    A teraz pytanko techniczne - jak robiłeś panoramowanie (przejazd wzdłuż fotki) w PSgold??
    No hmmm, jak to jak? Przecież to tylko szczególny przypadek ruchu, w którym zoomA=zoomB i yA=yB Zaznaczam początkowy kadr, klikam "copy start to end", przesuwam końcowy kadr trochę w prawo, poprawiam ręcznie pole "Y" jeśli zależy mi na dokładnie pionowym ruchu, gotowe

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Calosc ma tylko jeden mankament - szumy czasami zabijaja fotke, ale jest COOL!!!!
    Iczek! weź no daj spokój i nie okazuj tutaj skłonności sumofobicznych. Mało takich ludzi na forum? Ale skoro jest COOL to niech tak zostanie ;-)

Początki nałogu Awatar Fan nr 1
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Oooo żesz ****a mać .! (ups)

********e
    No więc w załej rozciągłości zgadzam się ze swym szanownym przedmówcą.

Mam tylko jedną uwage tam na jedny m zdjęciu , takiemu dużemu samolotowi to się kabinka na prawo ( znaczy się moje prawo) zsunęła. :wink:

Miasto
    Zürich

Domyślnie

;-) Nie to że ja tych szumów nie widzę ;-) Ale w pewnych miejscach, ze względu na dopasowanie się do "DUP" w muzyce zależało mi naprawdę na zoomie na max (dopalacze w Migu-29, kabina w F-15). Jeśli będę kiedyś robił wersję "commercial break" to będę pamiętał o uwagach ;-)

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Ale w pewnych miejscach, ze względu na dopasowanie się do "DUP" w muzyce zależało mi naprawdę...
    No właśnie u mnie występuje lag. Wiem jaki efekt ma być, ale u mnie nie jest to zsynchronizowane. Zastanawiam się CZEMU (?) skoro otwieram plik EXE ???

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

u mnie AVI 100MB hula az milo :-) lagow sie nie dopatrzylem, dziala swietni... tresc jest ...... no wlasnie Iczek to dobrze ujal (nie powtorze ;-) )

az sie prosi to sprzedac jakiemus RIAT'owi albo do gazety dolaczana animka na CD

swietny pomysl super wykonanie

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    No właśnie u mnie występuje lag. Wiem jaki efekt ma być, ale u mnie nie jest to zsynchronizowane.
    Ale tak "very very" czy tylko delikatnie i momentami? Bo wiesz, co do milisekundy to to zgrane nie jest... jednak zasadniczo powinno być OK, po prostu niektóre momenty mogą się minimalnie rozjeżdżać. Jeśli masz jakieś stałe, wyraźnie wyczuwalne przesunięcie, to coś nie tak. Te exeki Proshow, zwłaszcza z tak szybkimi przejściami są dość wymagające jeśli chodzi o komputer....

Strona 71 z 132 PierwszyPierwszy ... 2161697071727381121 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów