Zobacz wyniki ankiety: Czy jestes zadowolony ze Stofena

Głosujących
60. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Stofen - Ankieta

Mieszany widok

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane Zobacz posta
    To są badania zmierzające do rozpoznania archeologiczno-architektonicznego pałacu saskiego ktory tam do II wojny swiatowej stal. Na tym miejscu ma stanac z tego co wiem budynek nawiazujacy do niego ksztaltem.
    Taaaa... już to widzę. Zabawa w proroka: będzie wielkim, odlanym z żelbetu/ułożonym z cegły, do bólu wtórnym klockiem, z dużą ilością przeszkleń, które ładnie wyglądają dziś, gorzej za 20 lat. Usprawiedliwieniem dla różnych udziwnień, mających na celu jedynie zaspokojenie aspiracji twórczych "artysty"-architekta, będą cudowne nawiązania pt "w tym miejscu był pałacowy wychodek". I jak zwykle nikt o tym nie będzie wiedział, i na dobrą sprawę mało kogo będzie to interesowało.

Oby era współczesnej architektury skończyła się jak najszybciej!

Przepraszam za odejście od tematu

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rene Zobacz posta
    Taaaa... już to widzę. Zabawa w proroka: będzie wielkim, odlanym z żelbetu/ułożonym z cegły, do bólu wtórnym klockiem, z dużą ilością przeszkleń, które ładnie wyglądają dziś, gorzej za 20 lat. Usprawiedliwieniem dla różnych udziwnień, mających na celu jedynie zaspokojenie aspiracji twórczych "artysty"-architekta, będą cudowne nawiązania pt "w tym miejscu był pałacowy wychodek". I jak zwykle nikt o tym nie będzie wiedział, i na dobrą sprawę mało kogo będzie to interesowało.

Oby era współczesnej architektury skończyła się jak najszybciej!

Przepraszam za odejście od tematu
    Nie zrozumialem czesci o wychodku bo mnie to zawsze bardzo interesuje W kazdym razie nie widzialem nowego planu zagospodarowania wiec trudno mi sie wypowiedziec na temat tego co stanie na tym miejscu. Z tego co slyszalem ma to byc cos bardziej nawiazujacego do starego palacu wiec moze nie bedzie tak zle (chociaz moze sie okazac ze wygraja nowe idee w budownictwie i bedzie kicha).
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Uprawnienia umieszczania postów