Strona 27 z 254 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777127 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 2535

Wątek: Zarabianie na zdjeciach

wd
    Guest

Domyślnie

Co do tematy "zwiększanie, zmniejszanie", to chciałem tylko zauważyć, że użyłem określenia "podobno" a zaraz za nim "niemal bezstratna" - chodzi mi o to "niemal", które podobnie jak "prawie" robi czasem dużą różnicę

Cytat Zamieszczone przez mmw Zobacz posta
    Wynika z tego, że nie lubisz [...] oraz wiele innych...
    OT: Zgadłeś Dokładnie tak jest. Płacę za wszystko i mam z tego niewiele. Ale to chyba nie na to forum duskusja.
    Ostatnio edytowane przez wd ; 06-12-2006 o 23:05

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Mam pytanie do osób rozliczających się ze stockmi za pośrednictwem Paypal
    (chodzi mi głównie o ShutterStock). W jaki sposób stock realizuje przekaz na Paypal: ze swojego konta Paypal czy przelewem/kartą? Jeżeli to drugie to znaczy, że powinienem mieć konto firmowe zamiast osobistego w Paypal-u (w kontekście tego co napisał Vitez w tym poście)?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez perqsista Zobacz posta
    Jeżeli to drugie to znaczy, że powinienem mieć konto firmowe zamiast osobistego w Paypal-u (w kontekście tego co napisał Vitez w tym poście)?
    Nie musisz miec firmowego. Mozesz miec konto specjalne (rozszerzone konto osobiste).

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Mozesz miec konto specjalne (rozszerzone konto osobiste).
    OK, tylko czy jest taka konieczność w kontekście stocków (żeby przekaz doszedł do skutku), czy też samo osobiste wystarczy?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez perqsista Zobacz posta
    OK, tylko czy jest taka konieczność w kontekście stocków (żeby przekaz doszedł do skutku), czy też samo osobiste wystarczy?
    konto osobiste jak najbardziej ok nie trzeba tu zadnych kombinacji.
    matka
    ((((()))))

Dopiero zaczyna Awatar klaus

Domyślnie

Witam!
    Matko rzeknij słówko jak rozliczasz się z tych dochodzików w drapieznym U.S. potem i czy ten sposób płatności przez PayPal jest bezpieczny?
    CANON 5D (i coś jeszcze )
    stofen@go2.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez klaus Zobacz posta
    Witam!
    Matko rzeknij słówko jak rozliczasz się z tych dochodzików w drapieznym U.S. potem i czy ten sposób płatności przez PayPal jest bezpieczny?
    PP jak najbardziej bezpieczny
    o rozliczeniach poczytaj pare stron wstecz, wszystko jest napisane.
    matka
    ((((()))))

szpindek
    Guest

Domyślnie

Mam pytanie, przeczytałem wątek i nie znalazłem odpowiedzi. Więc jako, że nie mam 18 lat mogłem się zarejestrować na dreamstime, shutterstock, bigstockphoto i stockexpert. Wiem, że fotolia i istockphoto chcą użytkowników pow. 18. Na wszystkich mnie zaakceptowali, poza, no właśnie stockexpert, napisali, że nie są zainteresowani moimi zdjęciami (że mają już fotografów z takowymi) No i następną szanse mam 27.12. Możecie mi jakoś podpowiedzieć co powinienem im wysłać. Chcą 5 fotek. Jakie łatwo przejdą? Jakieś pomysły, najlepiej z autopsji
    Pozdr. Mateusz

wd
    Guest

Domyślnie

No i dalej ciągnę temat. Tym razem pytanie o płatności. Lepiej przez PayPal czy Moneybookers? Moneybookers jakoś mi tak "przyjaźniej" wygląda, bo mają proste przewodniki a ja jakoś taki mało kumaty w tym temacie jestem W zasadzie "prowadzą za rączkę". Ale czy wszystkie stocki mają opcję płatności przez MB?
    OT: Martwię się, jakbym już zarabiał

[Edit]Aha, i czy samo posiadane konta na MB czy PP coś kosztuje? Czy można sobie założyć konto a potem nie wykonywać na nim żadnych ruchów? Czyli inaczej mówiąc czy utrzymanie konta na MB czy PP jest płatne?
    Ostatnio edytowane przez wd ; 09-12-2006 o 22:23

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Mam konta i na PP i na MB jednak korzystam tylko z tego drugiego. Korzystanie(utrzymywanie) konta nic nie kosztuje. Jedyne koszty z jakimi się spotkałem w MB to przelew na konto. W przypadku inteligo płacę 6,5zł. Pewnie w innych bankach jest tak samo.
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Strona 27 z 254 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777127 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów