Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
nie do konca prawda. sa ludzie, ktorzy owszem, do ostatniej chwili beda bronili decyzji uzywania sprzetu Nikona, bo go znaja, lubia i chca uzywac, nawet jesli pewne ficzery sa gorsze niz u konkurencji. i ja to rozumiem
Tez dlatego napisalem ze nie mam na mysli wszystkich.

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
dokladnie tak samo dziala argumentacja posiadaczy najczesciej low-endu na tym forum. bicie piany, ze 350D jest osmym cudem swiata i na glowe bije D50, a kazda kalumnia wen cisnieta jest odbierana jak osobista zniewaga. dokladnie tak samo.

jedyna roznica jest taka, ze na tym forum ton nadaja bardziej posiadacze kapke wyzszej polki sprzetu i kapke bardziej obeznani z roznymi rozwiazaniami. a ze ze wzrostem wiedzy rosnie jakis umiar w ferowaniu wyrokow i polaryzowaniu swiata, to czesc dyskusji systemowych ma tu bardziej otwarty i cywilizowany charakter.
Nie twierdze ze nie. Generalnie nie interesuja mnie wojny sytemowe ale czytajac fora nie sposob ominac setek watkow o wyzszosci jednego nad drugim. Nie krytykuje forum nikona ... czytam sobie w wolnych chwilach bez udzielania sie w watkach i mam podobne zdanie co do nacisku na pewne tematy. Zalamuje mnie natomiast poziom argumentow pod testem i na forum. Ja rozumiem ze zawsze moze sie trafic jeden dwoch malkontentow ale to jest plaga. Pod testami canonow nie ma tego typu inwektyw w stosunku do redakcji (co nie oznacza ze sie nie pojawia).