ależ oczywiściearturo nie dajcie się moderatorom - yu są inni jeszcze zostańcie
![]()
ależ oczywiściearturo nie dajcie się moderatorom - yu są inni jeszcze zostańcie
![]()
A wracając do battle.
Proszę o PM tych co zdeklarowali udział.
Czas dobiega końca, 02.12.2006 będą już zdjęcia poddane ocenie. Ciekawe tylko czy zajmie się tym jakiś moderator, czy sami będziemy o to dbać.
Czytałem regulamin i to niby ja mam być tym co opublikuje i zrobi ankiete... CiekawostkaCzekam na potwierdzenia do gdziny 24:00 dnia30.11.2006r.
Pozdrawiam
nie oddech, zdjecia wysylasz na adres battlecage@gmail.com podaja link do ustawki, ilosc osob uczestniczacych i ich nicki, termin publikacji zdjec, w zalaczniku dodajesz link ("direct link to image") do foty ktora ma siedziec na www.imageshack.us a moderator juz sobie wszystko pozalatwia. Ja sie deklaruje, delaruje na nie, nie mam czasu i checi po ostatnim "nieodbytym battlu", bede sledzil wasz watek.
pozdrawiam
krzysiek
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
thorin dzięki za odpowiedź i podpowiedź.
Przyjmuje wyzwanie![]()
Jako że w tej walce tracę Battle-cagowe dzewictwo bardzo prosze o informacje komu wysłać obrazki i w jakim formacjie (rozdzielczości)
Pozdrawiam,
nie ma za co oddech.
gregor40, zerknij na mojego poprzedniego postawysylasz na maila w takiej formule jak podalem wyzej, zdjecie najlepiej zeby mialo szerokosc 800 pixeli po dluzszym boku.
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
gregor40, ale wiesz że zostały 2 dni i ilość fot, to max 3.
tu są szczegóły: http://www.canon-board.info/showthre...t=16238&page=3
ja się podejmuję co prawda mój pomysł wymaga trochę czasu na ustawienie ale stanę na uszach i zrobię co się da i wyślę co zrobię
Coz , tak sie sklada ze przyczailem cos ciekawego
Mam nadzieje ze sie spodoba - bo na wygrana nie licze
Pozdrawiam,
MG