zaraz wysylem wlasnie patrze komu mam przeslac
zaraz wysylem wlasnie patrze komu mam przeslac
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
no i co??
Nie wiem co. Jakiś modek powinien się za to wziąć. Chyba, że coś poszło nie tak. Ale poczekajmy na jakąś reakcję.
wkraczam do akcji :-)
i tak
1. ustalcie jaka rozdzielczoas jest maksymalna - bo jedne fotki sa ponad 1200 px - forum sie rozjezdza - proponuje zeby je zmniejszyc do 800px na szerokosc i bedzie ok
2. czesc fotek jest z exifami - nie moze tak byc - w PS wybiera sie poprostu opcje "Save for web" - wywala exify - jesli sie nie chcemy bawic w otwieranie mozna usunac exify chyba darmowym exiferem
3. kris75 nie doszla fotka tzn doszla ale wyglada tak
fotki nalezy wrzucic na imageshack.us i podac ostatniego linka z wyswietlonych - direct link to photo....begin ciachciach-wyciolem nazwe.JPG
M_]C_X2&817AI9@``24DJ``@````*``\!`@`&````. (``! !`@`7````0 (`
M`!(!`P`!`````0```!H!!0`!````* (``!L!!0`!````, (``"@!`P`!````
M`@```#$!`@`;````# (``#(!`@`4````6 (``!,"`P`!`````0```&F'! `!
M````B ```+P!`````!D`FH(%``$```!L`@``G8(%``$```!T`@``(H@# ``$`
M```#````)X@#``$```!D`````) '``0````P,C(Q`Y "`!0```!\`@``!) "
M`!0```"0`@```9$'``0````!`@,``9(*``$```"D`@```I(%` `$```"L`@``
M!)(*``$```"T`@``"9(#``$````0````"I(%``$```"\`@``A I('``@!``#$
M`@```* '``0````P,3 P`: #``$````!`````J #``$````@`P```Z #``$`
M```U`@``#J(%``$```#,`P``#Z(%``$```#4`P``$*(#``$`` ``"`````:0#
M``$``````````J0#``$``````````Z0#``$`````````!J0#` `$`````````
M````````!@`#`0,``0````8````:`04``0```-P#```;`04``0```.0#```H
M`0,``0````(````!`@0``0```.P#```"`@0``0```)@=````` `````!$:6=I
M=&%L(%!H;W1O(%!R;V9E<W-I;VYA; ``7@$```$```!>`0```0```$-A;F]N
M````0V%N;VX@14]3(#,U,$0@1$E'251!3 ``,C P-CHQ,3HQ.2 Q,CHT,SHU
M,@`!````0 8``!0````*````,C P-CHQ,3HQ.2 Q,CHT,SHU,@`R,# V.C$Q
M.C$Y(#$R.C0S.C4R`-2D"@````$````"`````0`"`````P```#(````!````
M````````````````````````````````````````````````` ```````````
itd...
szablon tej bitwy zaraz zrobie i umieszcze na wewnetrznym forum pozostanie juz tylko wkleic linki, tak wiec czekamy na poprawki i moze PM do obecnego akurat moderatora na forum jak juz wszyscy sie uwina ;-)
edit no i ustalcie ilosc fotek sa 2x3 1x2 i 1x1 :-) zdecydujcie sie wiec czy 1 2 czy 3 ;-)
EDIT2 i nie nazywajcie zdjec np tak 5d24105 ;-) tylko tak jak temat bitwy np groza1, groza2 itd ... imageshack juz sam je przenumeruje zeby sie mu nie pomieszaly ;-)
EDIT3 i koniecznie podajcie swoje nicki w mailu z linkami
ok czyli zestawy dowolne - to tez zaznaczcie kazdy w mailu ile wysyla zdjec - bo (niepowiem kto zeby nie zdradzac) ktos wyslal dwa zdjecia w dwoch mailach i teraz nie wiem czy np trzeci nie doszedl, czy wszytskie dwa doszly, czy moze pierwszy wywalic a tylko ostatni zostawic - formalnie musi byc czytelnie bo ludzie potrafia sie poklocici na cale zycie o 5cm na miedzy, a co dopiero w tak wyczerpujacej bitwie ;-)
Tylko w mailu to pisać
GROŹNIE opóźnia się ta ankieta ;D
Canon EOS 20D/bg-e2/Nikon DK-21M, Tamron 28-75/2.8, Canon EF 50/1.8, Canon EF 70-200/4 L, Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6, Canon Speedlite 430EX, Sandisk Extreme III 2gb and 1gb, Kenko Teleplus 300 Pro DG 1.4x
ok ja dopiero dotarłem więc zaraz wyślę zgodnie z zasadami j.w.