Co Wy na to?
Jest listopad. Pachnie deprechą. Pogoda pod psem. Może coś z tego wycisnąć i zrobić zdjęcie grozy. Taki Hitchcock fotograficzny.
Będą jacyś chętni? Bo ja bym się chciał zmierzyć z takim tematem.
Zapraszam![]()
Co Wy na to?
Jest listopad. Pachnie deprechą. Pogoda pod psem. Może coś z tego wycisnąć i zrobić zdjęcie grozy. Taki Hitchcock fotograficzny.
Będą jacyś chętni? Bo ja bym się chciał zmierzyć z takim tematem.
Zapraszam![]()
lynch em pachnie, jak wpadnę na jakiś pomysł to się przyłącze
Jak Lynchem, to zaraz pojawią się głowy poprzybijane do stołów albo rozwalone o kant stołu.. brr..
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300
e tam w lynchu nie jest straszne to co pokazuje tylko pojawiające się pytanie skąd się to wzięło??![]()
Tylko, zeby to battle się źle nie skończyło...
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Żeby się cokolwiek miało kończyć, trzeba nadać temu początek. Ciągle nikt oficjalnie i zdecydowanie nie podjął wyzwania.
Poza tym mnie nie chodzi o makabrę, tylko grozę. Może łatwiej z angielskiego Photo ThrillerTakie cuś
Głów odrąbywać nie zamierzam
Ale uwiecznić scenę prysznicową z Psychozy... czemu nie (tylko bez plagiatów proszę) Prysznic odpada
Czekam na śmiałków![]()
Jeżeli chodziłoby o grozę w postaci budującej klimat fotografii....
...to sprecyzujmy zasady, ja w to wchodzę
Zdjęcia w kolorze, czy nie?
Bez krwi i aktorstwa, ok?
Termin do czasu, aż każdy z nas będzie miał po 3 fotki do bitwy?
1 - kolor
2 - black & white
3 - dowolna
Serdeczne pozdrowionka
Artur.
Doprecyzowanie.
Obiekty fotografowane dowolne (ludzie, rzeczy, sceny itp...).
Ważny jest naturalizm.
Brak krwi, aktorstwa itp.
3 foty:
1. B & W
2. Kolor
3. Dowolna
4. Termin nie dłużej jak do końca listopada (żeby mimo wszystko był jakiś deadline)
Przyjmuję
Przyjęte.
Przyjmuje
Artek