Pokaż wyniki od 1 do 10 z 542

Wątek: 30D - Canon oddaje 590 zł!

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawełek Zobacz posta
    Czy ktoś może to rozwinąć?
    Osobiście miałem wrażenie, że łatwo nie będzie dla tych co mają od TIPów z niemiec. Gdzieś mignęło mi o ważności promocji tylko w kraju zakupu. Czytaj: masz paragon z polski - promocja polska - formularz na stronie po polsku. Mogę się mylić. Idąc dalej tym tokiem rozumowania: rachunek niemiecki - promocja niemiecka - formularz niemiecki. Jesteśmy w EU, ale cholera wie jak oni to w Canonie wprowadzają. Wysłać do niech papiery z PL oraz podać konto PL to już chyba nie problem nawet podciągając zakup pod niemiecką promocję.
    Poprawcie mnie jeśli źle kombinuję.

EDIT: Tu mi migneło - http://canon2006promotions.onlinerebates.com/
    "Offer only valid in country of purchase."
    Kupujesz w kraju, wazne żebyś miał rachunek i tyle. Do tego wycinasz kod i jest. Jakbyś kupił w niemczech i miał niemiecki rachunek to byłby problem.

Dopiero zaczyna Awatar Pawełek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macio Zobacz posta
    Kupujesz w kraju, wazne żebyś miał rachunek i tyle. Do tego wycinasz kod i jest. Jakbyś kupił w niemczech i miał niemiecki rachunek to byłby problem.
    poważnie? powiedział co wiedział lub przeczytał wyżej

chyba nie w tym rzecz prawda? ktoś ma jakiś konstruktywny pomysł lub rozwiązanie dla tych co mają rachunek z niemiec?

wydaje mi się, że mam prawo jako obywatel EU (np. rodowity niemiec) kupić u helmutów, mieszkać w polsce i posiadać tu konto. canon mi obywatelstwa sprawdzać nie ma prawa. dlatego nie rozumiem kwestii "country of purchase" bo jak oni to sprawdzą? punkt 4 regulaminu też jest dla mnie niezrozumiały :/ może ktoś mi to rozświetlić? dla mnie to jakoś takoś nie po polskiemu jest napisane :P

aa i co z tymi dzwoniącymi do irlandii? bo ja nie szprecham za dobrze po łangielsku
    Ostatnio edytowane przez Pawełek ; 21-11-2006 o 12:32

Bywalec
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pawełek Zobacz posta
    poważnie? powiedział co wiedział lub przeczytał wyżej

chyba nie w tym rzecz prawda? ktoś ma jakiś konstruktywny pomysł lub rozwiązanie dla tych co mają rachunek z niemiec?

wydaje mi się, że mam prawo jako obywatel EU (np. rodowity niemiec) kupić u helmutów, mieszkać w polsce i posiadać tu konto. canon mi obywatelstwa sprawdzać nie ma prawa. dlatego nie rozumiem kwestii "country of purchase" bo jak oni to sprawdzą? punkt 4 regulaminu też jest dla mnie niezrozumiały :/ może ktoś mi to rozświetlić? dla mnie to jakoś takoś nie po polskiemu jest napisane :P

aa i co z tymi dzwoniącymi do irlandii? bo ja nie szprecham za dobrze po łangielsku
    Sprawdzać obywatelstwa prawa nie ma, ale ma prawo ograniczyć Ci możliwośc zakupu. OT, polityka ...

Dopiero zaczyna Awatar Pawełek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Macio Zobacz posta
    Sprawdzać obywatelstwa prawa nie ma, ale ma prawo ograniczyć Ci możliwośc zakupu. OT, polityka ...
    Macio@ Wątek się rozciąga. Ty mi wcale nie odpowiadasz. Nie sądzę, żeby Canon chciał mi ograniczać możliwość zakupu. Jeżeli już to skorzystania ze zwrotu. Rozumiem, że ma do tego święte prawo przez stworzenie odpowiedniego regulaminu promocji. Nie piszmy o rzeczach oczywistych. Myślę tylko głośno jak się załapać. Czytając regulamin promocji, telefoniczne zapewnienia Canon Polska nie są dla mnie takie oczywiste, bo przecież w ich interesie jest aby zeszło jak najwięcej towaru przez ich kanał dystrybucyjny. Ponawiam pytania: co na to Irlandia oraz jak interpretować punk 4 regulaminu promocji. Poddam się jak usłyszę konkretne "nej". Pozdro

Uprawnienia umieszczania postów