Cytat Zamieszczone przez oddech Zobacz posta
To czas i na moje wypociny.

Całą moją pracę dedykuję jedynemu prawdziwemu pomysłodawcy "Warsaw by Night". Liczę na solidna konstruktywną krytykę.
Czyżbym się miał czuć wywołany do tablicy? Niech będzie.
Najlepsze, co można obejrzeć we wskazanych przez Ciebie miejscach, to hot chicks z bannera. Reszta to strata czasu. Czy jak masz histogram, to on musi za Ciebie myśleć? Czy gdyby nie było wystarczająco jasno, to byłoby gorzej? Popatrz na zdjęcia Borysx'a. Fajne co?
Twoje kadry są zupełnie bez pomysłu, jeśli chciałeś mi tym zaimponować, to wybacz....

I jeszcze globalnie do wszystkich: wczoraj mieliście wprost wymarzone warunki do fotografowania architektury. Ktoś się tam miał modlić o odpowiednią pogodę i muszę przyznać, że wyszło mu to doskonale. Jak przejeżdżałem przez Warszawę o 2 w nocy, to widoczność była na 20-30 metrów. Nie chce mi się wierzyć, że wszyscy trzaskaliście te blaszaki tracąc tak doskonałą okazję. W takich warunkach jak wczorajsze robi sie doskonałe zdjęcia tylko naciskając guzik, za resztę odpowiada sama natura.
Naprawdę liczę, że ktoś pstryknął jeszcze kilka klatek i będzie można obejrzeć coś ciekawego..