Oddech trzymam kciuki za Twoje wyniki obróbki i pamiętaj do coś, żeby oskarkowy miał co pisać.
Oddech trzymam kciuki za Twoje wyniki obróbki i pamiętaj do coś, żeby oskarkowy miał co pisać.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
No tak, nocą bardzo żałowaliśmy dwóch rzeczy: nieobecności ww. oraz braku tramwaju z kanarkowym logo![]()
SEBIAN
Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza
Co osoba, to inny pomysł na przedstawienie tego samego tematu, motywu czy miejsca i to jest w tym wszystkim najciekawszeJedyneczka i czwóreczka świetne 8)
SEBIAN
Zajezdnia to dziwne miejsce ...Pisze sie na kolejne takie wypady.
![]()
Pozdrawiam
W tym momencie to jeszcze nie wiedziałem o co się modlę ale po tym jak pomacałem Pikczer'owe 70-200 to już wiem o co były te modły![]()
Warszawska knajpa na Świętokrzyskiej
Ale macie przyśpieszenie z tymi fotkami, a mój starutki procesor grzeje sie do czerewoności a i tak swoje musze odczekać![]()
Napewno nie masz gorszego procka od mojegoMój dzisiaj od rana konwertuje. Jeśli przeżyje do jutro, to będzie dobrze
![]()
Borysx - świetna pierwsza fotka-taki tramwajowy klimacik. Druga też mi się podoba, trzecia taka zwyczajna![]()
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
Czyżbym się miał czuć wywołany do tablicy? Niech będzie.
Najlepsze, co można obejrzeć we wskazanych przez Ciebie miejscach, to hot chicks z bannera. Reszta to strata czasu. Czy jak masz histogram, to on musi za Ciebie myśleć? Czy gdyby nie było wystarczająco jasno, to byłoby gorzej? Popatrz na zdjęcia Borysx'a. Fajne co?![]()
Twoje kadry są zupełnie bez pomysłu, jeśli chciałeś mi tym zaimponować, to wybacz....
I jeszcze globalnie do wszystkich: wczoraj mieliście wprost wymarzone warunki do fotografowania architektury. Ktoś się tam miał modlić o odpowiednią pogodę i muszę przyznać, że wyszło mu to doskonale. Jak przejeżdżałem przez Warszawę o 2 w nocy, to widoczność była na 20-30 metrów. Nie chce mi się wierzyć, że wszyscy trzaskaliście te blaszaki tracąc tak doskonałą okazję. W takich warunkach jak wczorajsze robi sie doskonałe zdjęcia tylko naciskając guzik, za resztę odpowiada sama natura.
Naprawdę liczę, że ktoś pstryknął jeszcze kilka klatek i będzie można obejrzeć coś ciekawego..
Jarek
SEBIAN
oskarkowy, nie zawiodłeś![]()