Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
A jak myślisz? Oczywiście, że nikoniarze
No cóż są trochę bufonowaci ale jestem dla nich wyrozumiały, muszą tacy być aby nadrabiać niedociągnięcia Nikona. Mój serdeczny kolega ma D200 ale poza róznicą systemów możemy pogadać konstruktywnie i flaszkę wypić. Tak więc sugeruję odrobinę dystansu do żółtego koloru.

Totalnie centralne i wieje nudą. Sorry, że znów po całości, ale to nie ja się podłożyłem.
O.K. dałeś teraz przykłady, akurat oddechowi się dostało, ale spójrz tak to nowy uzytkownik, pierwszy plener, ma prawo do błędu a ja go cenię za to, że miał odwagę pokazać co zrobił i nie bał się krytyki. Poza tym znam go osobiście, to bardzo porządny gość, tylko trzeba mu trochę pomóc w pstrykaniu, wyrobi się. Tak ja Ty i ja.

Nie zrozum mnie źle, ale żeby łamać reguły, trzeba je najpierw przyswoić.
Tu się z Tobą zgodzę i dodam jeszcze jedno, trzeba mieć odwagę aby łamać reguły a do tego konieczny jest umysł i wizja.

Wierz mi, obejrzałem te zdjęcia i ... byłem wyrozumiały. Napisałem, że to knoty. To zupełnie jakbym komplement napisał.
Nie bądź taki srogi, ja powiem, że te foty to dobry materiał wyjściowy na przyszłość. Zobacz, oddech zauważał szczegóły i drobiazgi, które umykały innym, ma pewne wyczucie a poprawić musi talent. W takich przypadkach zawsze doceniam koncepcję a wytykam warsztat. Poczekaj do wiosny a oddech Cię zaskoczy.