a team BMW w F1 wydaje 40 zl na sekunde i dla niego milion to tanio i co z tego?Oczywiście cały czas chodzi mi o stosunek zarobki(+podatki!)/cena a nie o cenę bezwględną.
jak cie nie stac to nie kupujesz - gdzie jest napisane ze musisz miec wszystko co chcesz?
czy to jest zdrowe? - w pewnym sensie tak ;-)
A co to jest C1 ?![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
[ręce opadają] To jeszcze za mało jasno się wyraziłem?
Piszę ostatni raz (bo mi szkoda czasu):
1. Problem piractwa nie dotyczny ex definitione programów free, więc nie odbiegajcie od tematu.
2. Podstawową przyczyną piractwa są zbyt wysokie ceny programów w stosunku do siły nabywczej w PL i nic się nie zmieni aż do zmniany tego stanu rzeczy.
3. Jeśli jest tak "tanio" (marne 400zł za Win) to dlaczego jest tak "powszechnie nielegalnie"? Mnie stać na Win za 400zł - a innych?
Canon 30D | obiektyw do KITu | Praktica MTL5 | Zenit 12XP
Ja kupiłem BibblePro pod Linuksa. Całe 139 USD. Ale warto było. Za system jednak nie zapłaciłem. Więc to nie jest tak, że Ci co mają Linuksa to złodzieje, którzy nie chcą płacić - żeby kto nie mówił..
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
a ja "dostaje" zawsze system wraz z kupnem nowego sprzetu ;-) wersje bez OS mnie nie iteresuja - poza tym nie zmieniam programow na nowsze jesli strare mi wystarczaja ;-)