Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Canon 10D CSpro II

Mieszany widok

TENERE
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bundy Zobacz posta
    Nie żebym był jakimś wielkim moralistą, ale ciagnięcie z emula akcji do PS'a, które kosztują śmieszne pieniądze to już przesada...
    Ludzie, kupujecie sprzęt fotograficzny za ciężką kasę, to kupujcie też oprogramowanie. Jeśli kogoś nie stać na zakup softu za $20, to powinien się zastanowić, czy stać go na uprawianie takiego hobby jak fotografia.
    Wiem, że marudzę, ale jak czytam, że ktoś sobie coś ściągnął z emula i jeszcze się tym chwali, to mnie krew zalewa.
    Witam, przeczytałeś mój post czy się odrazu podnieciłeś się piractwem, ściągnełem ale nie wiem co to jest czy napisałem, że ściągnełem plugin i czy się tym chwaliłem? Jeżeli jest możliwość sprawdzenia przy wersji trial to dlaczego z tego nie skorzystać?

Pozdrawiam,
    Krzysztof

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TENERE Zobacz posta
    Witam, przeczytałeś mój post czy się odrazu podnieciłeś się piractwem, ściągnełem ale nie wiem co to jest czy napisałem, że ściągnełem plugin i czy się tym chwaliłem? Jeżeli jest możliwość sprawdzenia przy wersji trial to dlaczego z tego nie skorzystać?

Pozdrawiam,
    Krzysztof
    Niczym się nie podnieciłem - zwróciłem tylko na coś uwagę, a to spora różnica. Skoro ściągnięcie z emula nazywasz "sprawdzeniem wersji trial", to ja już nie mam naprawdę więcej pytań.

Ps. Akcje z www.fredmiranda.com nie mają wersji Trial - to tak dla ścisłości.
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

TENERE
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bundy Zobacz posta
    Niczym się nie podnieciłem - zwróciłem tylko na coś uwagę, a to spora różnica. Skoro ściągnięcie z emula nazywasz "sprawdzeniem wersji trial", to ja już nie mam naprawdę więcej pytań.

Ps. Akcje z www.fredmiranda.com nie mają wersji Trial - to tak dla ścisłości.
    Dobrze, dobrze piractwo jest karalne i już ale mam nadzieję że zwróciłeś także uwagę na to iż napisałem że nie wiem co to jest więc nie instalowałem i wiesz co nadal nie zainstalowałem, a wiesz dlaczego bo napisałeś że to nie ma wersji trial więc żeby być w zgodzie z naturą no i z Tobą skasowałem to co ściągnąłem z emula.

Pozdrawiam,
    Krzysztof

Uprawnienia umieszczania postów