Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Canon 10D CSpro II

Mieszany widok

Bywalec Awatar Dilbercik
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

z tym sciaganiem to jest tak... sciagac sciagaja a jak ktos im zdjecie ukradnie to jest wielki krzyk.

ale chyba kazdy ma pirackie mp3 wiec nie wiem czy mozna krzyczec na innych samemu bedac winnym.

piractwo jest beee i wszyscy to wiemy.
    ale czasem kazdy jest piratem.

czy jest tu na forum ktos kto nie ma zadnej pirackiej mp3, filmu... dajcie slowo ze wasz winzip czy winrar jest zakupiony.
    Canon 55D, kilka tamronow, kilka canonow, troche stalek, troche zoomow, dwie zarowki i 0 umiejetnosci fotograficznych (RP,R7,R8,R5/Sigma RF 18-50, EF A 28,35,135/Canon RF 16,24,35,50,85,100L Macro, 70-200F4L, 100-500L) 24-105f4L, 24-105f2.8L

Uzależniony Awatar bundy
    Miasto
    Zawiercie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dilbercik Zobacz posta
    ale chyba kazdy ma pirackie mp3 wiec nie wiem czy mozna krzyczec na innych samemu bedac winnym.
    piractwo jest beee i wszyscy to wiemy.
    ale czasem kazdy jest piratem.
    To jest taka sama prawda jak stwierdzenie, że "każdy pijak to złodziej"

Cytat Zamieszczone przez Dilbercik Zobacz posta
    czy jest tu na forum ktos kto nie ma zadnej pirackiej mp3, filmu... dajcie slowo ze wasz winzip czy winrar jest zakupiony.
    Może to Cię zdziwi, ale ja na przykład nie słucham muzyki z mp3, bo mam takie dziwne zboczenie - lubię kupować płyty.

Tak zupełnie OT - Microsoft ma dla studentów i pracowników szkół wyższych takie miłe coś o nazwie MSDN AA - daje to dostęp do najnowszego softu zupełnie za darmo. Kiedy informuję studentów o tych możliwościach, to wielu ma na twarzach głupawe uśmieszki, a jeden nawet stwierdził, że "windowsa, to można mieć choćby od sąsiada". Jeśli dawany za darmo i legalny soft nie ma wzięcia, to ja już nie mam więcej pytań... Sorry, za robienie OT.
    1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...

Uprawnienia umieszczania postów