Strona 22 z 25 PierwszyPierwszy ... 122021222324 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 250

Wątek: Uonanisci? ;)

misi3k
    Guest

Domyślnie Chlopaki z CB....!:)

Co robia chlopaki z CB w wolnych chwilach....
    pzdr

Bywalec Awatar chyrek
    Miasto
    Słupsk, Polska

Domyślnie

ten pierwszy z lewej cala swoja kase na sprzet wydal i teraz go nawet na skarpetki nie stac
    Łukasz Chyrek
    canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...

Mój fotoblog www.chyrek.com.pl

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chyrek Zobacz posta
    ten pierwszy z lewej cala swoja kase na sprzet wydal i teraz go nawet na skarpetki nie stac
    A czy to co przy nim leży na ziemi to 200 1.8?
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Bywalec Awatar chyrek
    Miasto
    Słupsk, Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piast9 Zobacz posta
    A czy to co przy nim leży na ziemi to 200 1.8?
    jak na moje oko to chyba 300 f2,8... ale czlowiek jest istota omylna, wiec moze byc inaczej

pzdr,
    Ostatnio edytowane przez chyrek ; 20-10-2006 o 14:15
    Łukasz Chyrek
    canonowe puszki cyfrowe, szkła normalne, L'ki , stałki, filtry... i statyw też, wielka torba, plecak, speedlite'y, jakies zmiękczacze światła... no i jeszcze ściereczkę, pędzelek i wielką gruchę z apteki mam...

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez misi3k Zobacz posta
    Co robia chlopaki z CB w wolnych chwilach....
    pzdr
    Ten obiektyw pierwszy z prawej jakiś krzywy, jakby złamanay. Tandeta

Uzależniony Awatar Routlaw
    Miasto
    Brwinów k. Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    Ten obiektyw pierwszy z prawej jakiś krzywy, jakby złamanay. Tandeta
    Troszkie mu się winietka zrobi..

a może to jakis nowy obiektyw peryskopowy
    14, 24, 50, 85, 135, 70-200

BLOG

Bywalec Awatar chyrek
    Miasto
    Słupsk, Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Routlaw Zobacz posta
    Troszkie mu się winietka zrobi..

a może to jakis nowy obiektyw peryskopowy
    to na bank nowa metoda podpinania konwertera przedniosoczewkowego (ech ta super srebrna tasma co wszystko sklei) Wszyscy mysla, ze kolo 600 pstryka a on pod oslona z konwerterem zrobionym z denek od sloiczkow musztardowych 1800mm wyciaga Nie wiem tylko co on fotografuje... wszyscy jakos poziom trzymaja a on cos nisko mierzy... moze akurat w trawie 100m od niego "pajak je biedronke"
    Ostatnio edytowane przez chyrek ; 20-10-2006 o 18:31
    Łukasz Chyrek

Początki nałogu
    Miasto
    Anaberg

Domyślnie

Ci goście wyglądają co najmniej głupio.
    Ja tam ekscytuję się sprzętem posiadanym przez amatorów. Ktoś za własne pieniądze i dla własnej uonanistycznej satysfakcji kupuje aparaturę. To jest to. Bo inaczej w wyścigu mocy (na przykład) zwyciężali by zawsze kolejarze na swoich elektrowozach z mocą 10MW.
    Popatrzcie jak ci goście wyglądają. Łachmyty jakieś z fulwypasami poklejonymi w łapach. Fuj! Antyreklama dla Canona. Ostatni Nikonowiec (ten od el papy) to przynajmniej w karawcie, elegancko i w skarpetkach. Aż miło popatrzeć.

30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Szkoda gadać Przeglądnąłem sobie ten wątek i doszedłem do wniosku iż wszyscy fotografowie to banda psycholi co nawet skarpetki sprzedadzą żeby mieć ten 1EV światła więcej, albo 10mm dalszej ogniskowej lub zamiast 2 mieć 1 hot pixel przy 30sek na ISO3200 Niewspomnę o trafianiu AF'a o kilka mm przed albo za obiektem lub paproszku na matówce

Cytat Zamieszczone przez Jac Zobacz posta
    Nawet macają swoje Elki żeby lepiej i szybciej ostrzyły. Ale co tu dużo kręcić, sam jestem jednym z nich
    P.S. No może nie mam takich białych z czerwonym, ale za to wszystkie moje są czarne, takie profi
    Ostatnio edytowane przez Bagnet007 ; 20-10-2006 o 21:34

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chyrek Zobacz posta
    ... wymienic sie da... ale kazda ktora nie ma zaciecia do fotografii bedzie "meczyla kota"... moznaby tez "zwolnic" zone... ale kto wtedy bedzie caly sprzet taszczyl za toba ja na cale szczescie jeszcze jestem singiel wiec poki co takie akcje mi nie groza

Niektorzy moga w dziale zamienie dac ogloszenie o zamianie zony np. na jakas eLke ale oczywiscie nikogo nie namawiam, zeby pozniej na mnie nie bylo...
    To wszystko zależy od żony. Moja lubi L-ki.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 22 z 25 PierwszyPierwszy ... 122021222324 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów