Pokaż wyniki od 1 do 10 z 507

Wątek: Co pokazalo TVN?

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    Że A.S. twierdzi, że Papież widział problem. Więc są dwie możliwości: problem został rozwiązany lub problem został nierozwiązany A "Polityki" i "Nie" nie czytam.
    Ja "Nie" również nie czytam, bo to szmatławiec. Natomiast stawianie "Polityki" w jednym rzędzie z "Nie" to świństwo. "Polityka" to najchętniej czytany w Polsce tygodnik opinii, znany ze świetnych i uznanych dziennikarzy (J.Żakowski, J.Paradowska, D. Passent) - obiektywny, rzetelny, zawierający wyważone opinie. Tobie też polecam jego lekturę, warto czasem poszerzyć horyzonty myślowe. Świat nie kończy się bowiem na RM, "Wprost" i "TV Trwam".

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rob Zobacz posta
    Natomiast stawianie "Polityki" w jednym rzędzie z "Nie" to świństwo. (..) Świat nie kończy się bowiem na RM, "Wprost" i "TV Trwam".
    Z "Nie" - zgoda, to raczej brukowiec (choć i lubię sobie podczytać, fajni są czasem ;-)). Natomiast akurat "Wprost" i "Polityka" to jedne z niewielu polskich gazet, które mam możliwość czytać czasem w wersji "papierowej". I jak dla mnie jedyna różnica, to lekka (naprawdę minimalna) różnica w orientacji politycznej - "komu dop* częściej a komu rzadziej". Ale poziom gazet ten sam - po uwzględnieniu poprawki na orientację zupełnie przyzwoity. Coś jak Wyborcza ;-)

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rob Zobacz posta
    Świat nie kończy się bowiem na RM, "Wprost" i "TV Trwam".
    Ale pojechales ;-)
    Dodam ze swiat nie konczy sie rowniez na "profesjonalizmie" Beaty Grabarczyk z Wydarzen. Przez nia odpuscilem sobie Wydarzenia na zawsze.

Uprawnienia umieszczania postów