Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1895

Wątek: Cos nowego na horyzoncie?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Teo Zobacz posta
    Jestem zdania, że nowości nie ma co kupować od razu po premierze - lepiej poczekać 2-3 miesiące, aż produkt zweryfikuje rynek i konsumenci.
    Cena też z reguły leci o parę stówek w dół.
    Jeśli popatrzysz na to z mojego punktu widzenia, to Twoja wypowiedź powoduje głośny rechot. Ponad rok temu kupiłem praktycznie w ciemno 5D jako jedną z pierwszych puszek sprzedanych w kraju. Wcześniej miałem możliwość poznania na spokojnie egzemplarza przedprodukyjnego, nie było jeszcze żadnego sensownego oprogramowania do RAW itp. Mimo wszystko wziąłem.

Po 2-3 miesiącach "weryfikacji rynku" puszka dawno mi się zwróciła i zaczęła na siebie zarabiać. A te "parę stówek", o które cena spadnie w dół.. domyślasz się co o tym myślę?
    Jeszcze raz powtarzam: to mój punkt widzenia i zdaję sobie sprawdę z istnienia innych.
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Jeśli popatrzysz na to z mojego punktu widzenia, to Twoja wypowiedź powoduje głośny rechot. Ponad rok temu kupiłem praktycznie w ciemno 5D jako jedną z pierwszych puszek sprzedanych w kraju. Wcześniej miałem możliwość poznania na spokojnie egzemplarza przedprodukyjnego
    Podkreśliłem kluczowe ;-) Przy Twoich zastosowaniach wcale się nie dziwię, że po tym, jak zobaczyłeś co to (będzie) za bestia, to wziąłeś w ciemno. Ja też 1DN2 kupiłem "na ulicy" w kilkanaście dni po artykule na dpreview (Nikon: beat this :-P). Ale to są przypadki dość szczególne...

Uprawnienia umieszczania postów