Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Z lampą do ślubu..

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Generalnie to swiadczy tylko o guscie danego odbiorcy... i takiego odbiorcy np ja chcialbym unikac.
    każdego klienta i jego gust należy uszanować i tak też robię, taki klient mniej wymaga i tyle, ja nie unikam staram się tylko każdego zadowolić :grin:
    pozdr.
    Heniek

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Mnie ten sposób wyjarania się podoba. Klientom też.
    Pewnie mozna i tak. Ale jakies minimalne standardy techniczne trzeba utrzymywac. TO ze caly czas swiat zmierza w kierunku tandety i bylejakosci nie oznacza ze mozemy mniej wymagac od siebie.

Mala dygresja.
    Ostanio bylem na wernisazu - krajobraz - nie no i widze las na dole snieg ktory jest miejscami biala plama - nie no zenada zeby takie cos powiesic na wystawie i to jeszcze krajobrazu. Byly to wydruki i wygladalo to koszmarnie bo plujka nic nie naplula w tych partiach.

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez heniek Zobacz posta
    każdego klienta i jego gust należy uszanować i tak też robię, taki klient mniej wymaga i tyle, ja nie unikam staram się tylko każdego zadowolić :grin:
    pozdr.
    i racja ja ciastka robie i nie takie jakie lubie tylko te, które ludziom smakują (robiłbym se je wtedy w kuchni tylko dla siebie- przykład: ile ludzi lubi marcepan??) tak czy owak artyzm - fajnie lecz mysle, że nie do konca na slubach

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów