Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: Gwaryncyjne naprawy na Żytniej

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Wokół Żytniej narosło sporo mitów, nie jest tak źle, starają się i to bardzo. Gdybyś miał Nikona to byś zobaczył dopiero olewacki serwis. Nie bój się tylko dzwoń, dziewczyna jest miła a babcie PiSowe są niemiłe i .....kaczkowate
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Telefony na Żytniej odbiera pani o całkiem miłym głosie, dzwoniłem kilka razy
    a słyszałeś ten subtelny szelest zarostu o słuchawkę?
    MSPANC
    Jarek

hen0i
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mac Zobacz posta
    Wokół Żytniej narosło sporo mitów, nie jest tak źle, starają się i to bardzo (...)
    Witam,
    Mam niestety inne wrazenia.
    Dzisiaj mija 13 dzien jak wysłałam aparat na Zytnia - do czyszczenia matrycy (w e-mailu od nich mam napisane, ze wszelkie naprawy to maks. 5 dni roboczych, czyszczenie raczej powazną "naprawa" nie jest, ale OK). Aktualnie nie potrafie sie niczego dowiedziec na temat mojego aparatu - wczoraj mialam termin odebrania aparatu - zadzwonilam wczoraj popoludniu - Pani (o srednio milym glosie) powiedziala mi, ze aparat bedzie zaraz robiony i od razu odesłany. Dzisiaj (kiedy juz myslalam, ze aparat jest w drodze do mnie) dostalam informacje, ze aparat byc moze bedzie w przyszłym tygodniu bo... oni maja remont. Na moje zdziwienie ta sama Pani (ponownie srednio miłym glosem) powiedziala mi, ze jak mi nie pasuje, to moge sobie zadzwonić do Canon Polska...

Ot, tak bardzo sie staraja. Albo ja mam takiego pecha.
    Pozdrawiam,
    hen0i
    Ostatnio edytowane przez hen0i ; 12-10-2006 o 14:56

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hen0i Zobacz posta
    Mam niestety inne wrazenia.
    Typowa postawa monopolisty. Swoją drogą do takich rzeczy to każdy serwis foto sie nadaje, kazdy matryce wyczyści
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

hen0i
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snow Zobacz posta
    Typowa postawa monopolisty. Swoją drogą do takich rzeczy to każdy serwis foto sie nadaje, kazdy matryce wyczyści
    Niby tak ale moj canon miał mały wypadek (nie pytajcie jaki, bo az wstyd mówic) wiec uznałam, ze oni najlepiej to zrobia... i efekt jest taki, ze jesien za oknem a ja bez aparatu :/

Pozdrawiam,
    Hen0i

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

No to chyba będziesz mogła rządać nowego egzemplarza - chyba bo nie wiem jak to tam jest, dawno gwarancji na oczy nie widziałem
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

hen0i
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snow Zobacz posta
    No to chyba będziesz mogła rządać nowego egzemplarza - chyba bo nie wiem jak to tam jest, dawno gwarancji na oczy nie widziałem
    Nie, nie - nie ma takiej opcji - aparat jest juz bez gwarancji, pod ten wątek podpiełam sie by wyrazić swoja opinie o Żytniej.
    Pozdrawiam,

Uzależniony
    Miasto
    Krasnystaw

Domyślnie

Miałem niedawno kontakt z Żytnią i wszystko było OK.
    Cierpię na chroniczny brak wolnego czasu i ... talentu.
    R5 ; RF24-105 f4; RF35 f/1,8; RF50 f1.8; RF14-35 f4; EF50 f1.4; EF85 f1.8; EF70-200 f4IS; EF135 f2; 430EXII; RF 100-400 f5.6-8

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    a słyszałeś ten subtelny szelest zarostu o słuchawkę?
    MSPANC
    No nie słyszałem... z resztą jak łatwo się domyślić dzwoniłem tam z awanturą więc zagłuszałem swoim podniesionym głosem inne dźwięki ;-)
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hen0i Zobacz posta
    Dzisiaj (kiedy juz myslalam, ze aparat jest w drodze do mnie) dostalam informacje, ze aparat byc moze bedzie w przyszłym tygodniu bo... oni maja remont.
    Ale oni naprawde maja teraz remont .

Chyba ze chcesz zeby aparat byl czyszczony w pokojach usyfionymi tynkiem ze scian czy innymi budowlanymi precjozami...

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów