Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 76

Wątek: [Bartłomiej Ramza] - moda, portret

mecca
    Guest

Domyślnie

Zazdrosc, zawisc, deprecjacja - polskie piekielko.

Ramza robi w swojej kategorii bardzo dobre zdjecia. Fakt, ze tematyka nadzwyczaj plytka, ale wybrana swiadomie i swiadomie kontunuowana.

Pani Kalina duzo mowi, ale material zamieszczony w jej portfolio odslania bolesna prawde - do umiejetnosci Ramzy w operowaniu swiatlem brakuje jej jeszcze kilku lat ciezkiej pracy. Chciec i moc to niestety dwie rozne rzeczy.
    Ostatnio edytowane przez mecca ; 07-10-2006 o 14:50

Początki nałogu
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

widzę że tu się wywiązała mała dyskusja na temat aktów - mi osobiście najbardziej podobają się akty Saudka
    http://www.saudek.com/en/Jan/index.html polecam

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

wiesz, ale stawianie aktów saudka obok ramzy to cokolwiek dziwna sprawa.
    to tak jakby postawić koło Cartier-bressona zdjęcia Andrew Bersteina (fotoreporter sportowy).
    BO obaj robili reportaże.

Toż Saudek i Ramza to dwie zupełnie różne parafie!
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Początki nałogu Awatar Kalina
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To, ze ktos swiadomie robie plytkie zdjecia, nie sprawi, ze zdjecia przestana byc plytkie. Samoswiadmosc jest bardzo pozadana cecha, ale nie zalatwia wszystkiego. ATSD ciekawe, panie mecca, ze zarejestreowal sie pan na Canon Board po to tylko, by napisac tego posta.
    Polskie piekielko. Hmm.

Ja wiem, ze niektorym ciezko uwierzyc, ze ich zdjecia moga sie zwyczajnie nie podobac. Do krytyki trzeba dojrzec, nawet tej nieprzychylnej. I nie przypisywac jej z definicji podtekstow zawisciowych.
    Skrytykowalam zdjecia ramzy, bo zwyczjenie kloca sie one z moim sposobem widzenia fotografii. Jak pokazuje dalsza dyskusja, ktorej nie mam zamiaru juz ciagnac - roznice sa daleko glebsze.
    Nie sadzilam, ze autor zdjec w ogole przeczyta moja krytyke. Moze gdybym wiedziala, ze sie ujawni, uzylabym lagodniejszej formy - jak widac ego fotografow jest bardzo wrazliwe.

Cytat Zamieszczone przez ramza Zobacz posta
    bardzo czesto zapraszam rozne osoby domnie do mojego malego offowego studia i bawimy sie w robienie roznych glupich zdjec i o dziwo jakos nie kazdy jest wstanie zrobic choc zblizone zdjecia do moich a przeciez takie to proste

Lubie ludzi, ktorzy podnosza mi poprzeczke ale ty nie jestes wstanie podniesc jej nawet na wysokosc dywanu, przykro mi.
    Poniewaz jest to juz moj ostatni post w tym watku, pozwole sobie dac upust mojej ciekawosci: gdzie znajduje sie poprzeczka pana ramzy, jesli nie mozna (okej, ja nie moge) podniesc jej na wysokosc dywanu? Mam nadzieje, ze nie pod podloga offowego studia.
    Ostatnio edytowane przez Kalina ; 08-10-2006 o 03:20
    Pkt 8 regulaminu forum

ramza
    Guest

Domyślnie

@Kalina, zapraszam cie do studia, pokaz mi ta glebie fotografii chetnie popatrze

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ramza Zobacz posta
    @Kalina, zapraszam cie do studia, pokaz mi ta glebie fotografii chetnie popatrze
    Gdyby ktores z was potrzebowalo sekundanta to smialo sie zglaszajcie

Domyślnie

Vitez... w tym momencie i takim tekstem przypominasz mi nieodparcie Jerrego Springera
    Ostatnio edytowane przez jazzY ; 08-10-2006 o 23:06
    moje digarty
    EOS 30D, Canon EF-s 10-22mm f/3,5-4,5 USM, Canon EF 50mm/1.4 USM, Canon EF 85mm/1.8 USM, Pretec 2GB Cheetah 80x, Hoya UV SuperHMC, Lowepro Slingshot 200 AW.....&.....Sony_DSC-F717, MemoryStickPRO ULTRA II 512mb, Hoya Polar HMC, Hakuba Skylight 1B MC, torba Jeep-bagM, statyw Velbon Ultra Lux iF.

ramza
    Guest

Domyślnie

@Vitez... kuszace

Dopiero zaczyna Awatar mrSaint
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kalina Zobacz posta
    .....
    Polskie piekielko. Hmm.......

Dla mnie jestes druga w kolejce do PP....................

Cytat Zamieszczone przez Kalina Zobacz posta
    .....gdzie znajduje sie poprzeczka pana ramzy, jesli nie mozna (okej, ja nie moge) podniesc jej na wysokosc dywanu? Mam nadzieje, ze nie pod podloga offowego studia....................

A moze pierwsza.........

ramza
    Guest

Domyślnie

@mrSaint... daj na luz, bo to niem a sensu, dla takich ludzi jak Kalina to poprzeczka moze byc i pod ta podloga a i tak jest dla nich za wysoko

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów