Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 76

Wątek: [Bartłomiej Ramza] - moda, portret

ramza
    Guest

Domyślnie [Bartłomiej Ramza] - moda, portret

Witam...jestem nowym uzytkownikiem 300D i od nie dawna ucze sie fotografii. Aparat mam od stycznia tego roku i powoli zaglebiam sie w swiat zamrozonych obrazkow. Chcial bym pokazac wam moje iperwsze zdjecia i prosic was o konstrukywna ocene albo na wyrazenie swojej opini typu podoba sie albo nie ...

...co do udzielania sie na forum to powiem szczerze, ze nie wiem co mialbym napisac bo jak czytam te posty to wszyscy sa tutaj juz dosc zaawansowanymi uzytkownikami a ja dopiero nie dawno dowiedzialem sie co to jest migawka ale sp[okojnie szybko sie ucze

...oto linki do tych zapowiadanych galerii...

Zbior kilku galerii

Moje pierwsze akty

...dodam tylko ze akty robilem pozyczonym aparatem w trybie chyba auto ale nie wiem bo jeszcze wtedy nie kumalem oco chodzi

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Re: ramza de begining....

Cytat Zamieszczone przez ramza
    ...dodam tylko ze akty robilem pozyczonym aparatem w trybie chyba auto ale nie wiem bo jeszcze wtedy nie kumalem oco chodzi
    Hint co do aktow... wbrew pozorom to jedna z najtrudniejszych kategorii. To zabawa swiatlem i cialem (ustawieniem modelki, fragmentami itp). To nie "rozebrac dziewczyne i pstryknac goly cycek" (za przeproszeniem).
    Dlatego uwazam osobiscie to za dosc powazny blad i "napalenie sie" poczatujacych fotografow ktorzy od razu chca sie brac za fotografowanie rozebranych panienek. Tobie ze dwa zdjecia "aktow" nawet wyszly...
    Ja sam za akty na razie przez kilka najblizszych lat sie nie wezme bo znam swoje mozliwosci i umiejetnosci.

ramza
    Guest

Domyślnie

Dzieki ze przejzales moje zdjecia ale powiem ci ze te akty byly na konkurs zeby wygrac aparat a nie dla tego ze chcialem zobaczyc moja dziewczyne po raz setny nago ... chialem miec wlasny aparat jednak nie wyszlo bo za maly format wyslalem

...jednak co do samych zdjec to powiem ci, ze rozne sa opinie, moje zdanie nie ma nic do rzeczy ale kilka osob je widzialo i to osob ktorzy na swiat przysli z migawkami w oczach i powiedzieli ze sa bardzo dobre a jak im powiedzialem ze to moj pierwszy raz to nie wierzyli ... wiec jestes pierwsza osoba, ktora wypowiedziala sie na ich temat dosc chlodno wiec daje mi to do myslenia...

...a co soadzisz na temat innych zdjec bo nic nie wspomniales o innym materiale i pamietaj ze aparat mam w rekach od stycznia tego roku nie liczac aktow oczywiscie ...

...czekam na opinie i dzieki za wasze sugestie .

Bywalec Awatar mancat
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie [Bartłomiej Ramza] - moda, portret; fajna www

Początki nałogu
    Miasto
    tu i tam...

Domyślnie

naprawde kapitalne zdjęcia!!
    Ostatnio edytowane przez sergi ; 30-09-2006 o 12:27
    5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
    :: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
    :: Motywy wordpress

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

No co Wy cyberfoto nie czytacie ? Znana to tam osobistośc a i foty bardzo fajne
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kami74 Zobacz posta
    No co Wy cyberfoto nie czytacie ?
    A to jakis obowiazek czytac cyberfoto?
    Ja nie czytam (pare razy zajrzalem, nie przekonalem sie) - co w tym takiego dziwnego?

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Sorry za brak emotikona. Oczywiście nie jest to obowiązek. Poprostu znam zdjęcia tego gościa od dawna i jakos tak zdziwiło mnie że Wy nie.
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Początki nałogu Awatar hyzop
    Miasto
    Pasłęk

Domyślnie

Fajna strona, sporo dobrych fotek.

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów