(korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
=> www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny
nie mam....
poczekamy jeszcze chwile bo nie mam tyle gorowki - no chyba ze walimy sklade na moje konto w mbanku i wtedy zaplace karta do platnosci w internecie - dziala to tak samo jak kupno kredytowa którą też posiadam....![]()
(korpus + kit-zoom + krótki tele-zoom + flesz) + (korpus + szeroki-zoom + kit-zoom) + (statyw + monopod) + (błyskograty 2x0.5KW + pudełka + antenki) + (plecak + torby: duża i mała) + 28Gb CF + laptok
=> www.MysiaPercTeam.tk | www.Kanu.pl | Fotografia ślubna | Zdjęcia ślubne | Blog (niekoniecznie) ślubny
Ściepa na płytę! Dobre sobie!
A w obronie swoich praw autorskich to byście rozszarpali.
Wstyd!
30D; 17-40/4L; 70-200/4L; 50/1,4; 580
wiem bo mam takie, tyle ze okazało się że nie mogę go zasilać z konta walutowego a wyłacznie z karty i to jakiejś tam specyficcznej. A że kart żadnych nie posiadam .... to sobie leży konto odłogiem.
to nie lenistwo, odpisz na PW na jakie konto wysłać wpłatę swoją i reszty zainteresowanych (zajmę się tym). Jesteś w stanie ruszyć ten temat ? A w ogóle odezwij się na Priv. Mam pewną propozycję w sprawie tej akcji.
No fakt nie wiem czemu mi się wtedy ten PayPal przyplątał :( Przepraszam.
Ale nie zmienia to faktu, że nie mam żadnego "plastika" :D
Ostatnio edytowane przez Myszoor ; 04-10-2006 o 08:20
pastiki mam dwa w mbanku i w millenium - jeżeli zainteresowani dojdą do porozumienia to mogę kupić , a co do praw autorskich tak na prawdę to mnie to walikto bedzie mial oryginał ja mogę sobie zgrać i tak mi nikt nie udowodni ze sobie zgrałem i odsprzedac wam orginał o pomniejszoną moja kwote skladki i się wtedy mordujcie z prawami autorskimi
, zresztą przeszukuje torrenty i jak sie pojawi to tez zdownloaduje i dam znac.......
![]()
liquidsound, oszołom, Venio, javion, ripek - proszę o kontakt _eMail'owy_
Piotrek