Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 104

Wątek: Masters of wedding photography

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

"Masters of wedding Photography" to nie jest szkółka foto tylko przedstawienie postaci 5 najlepszych fotografów ślubnych, dużo backstagów, wywiady, i fotki przez nich zrobione. thats all. Ale filmik ogólnie bardzo przyjemny

Można np. zobaczyć jak koleś strzela więcej fotek niż stado japończyków na rynku w Krakowie latem, po 10 fotek (nie w serii) na jedno ujęcie. Ale by mu się oberwało na tym forum! hehe
    Ostatnio edytowane przez MateuszZ. ; 27-08-2007 o 08:43

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

Mam obie części tegoż Masters Of Wedding Photography i muszę przyznać, że to ciekawe i niebywale wartościowe wydawnictwo. Poza obserwowaniem mistrzów przy pracy (i oczywiście setkami zdjęć), można posłuchać interesujących i niekiedy bardzo pouczających wypowiedzi samych fotografów. Mówią trochę o biznesie, trochę o samych zdjęciach, o sprzęcie, o podejściu do fotografii, łapaniu kontaktu z młodą parą...
    Bardzo przyjemnie się to ogląda, a rzecz jasna nauczyć można się więcej niż czytając opasłe księgi.

Aha, sorry za reaktywację starego topica

Domyślnie

to podziel się*informacją jeszcze gdzie kupiłeś?
    Pkt 8 regulaminu forum

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez javion Zobacz posta
    zresztą przeszukuje torrenty i jak sie pojawi to tez zdownloaduje i dam znac.......
    Oba filmy są na torrentach, druga część nawet w postaci pełnego 4-gigowego DVD.

J

Początki nałogu
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

Dla mnie po oglądnięciu filmiku, Yervant jest moim guru. Może używa za dużo PSa, ale naprawdę, jest go pełno, raz a górze, raz a dole, z boku, nagle pod sukienką panny młodej genialne kadry, takie podejście mi się bardzo podoba.
    Zresztą sam mówi, że nie lubi tradycyjnego podejścia do foto ślubnego bo jest nudne jak fiks L)
    A widzieliście na tym filmiku jakie super książko-albumy robi ?? masakra!!
    A tak BTW, albumy składa w PSie, ma gotowce, tylko podmienia foty

Jak pracuje, ano tak http://www.youtube.com/watch?v=taM9AF_cNeY
    Uprawia jak sam mówi, glamour ślubny

Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Kasprzak Zobacz posta
    to podziel się*informacją jeszcze gdzie kupiłeś?
    W takim sklepie z osiołkiem w nazwie

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MateuszZ. Zobacz posta
    Dla mnie po oglądnięciu filmiku, Yervant jest moim guru. Może używa za dużo PSa, ale naprawdę, jest go pełno, raz a górze, raz a dole, z boku, nagle pod sukienką panny młodej genialne kadry, takie podejście mi się bardzo podoba.
    Jedno jest pewne: z własnego ślubu takiego fotografa wypieprzyłbym na zbity pysk po trzech minutach.

J

Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

Tzn. za bardzo bezpośredni?

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Propi Zobacz posta
    Tzn. za bardzo bezpośredni?
    Łagodnie mówiąc - tak. To jakiś cholerny treser a nie fotograf. Mogę się założyć, że połowa panien młodych po ślubie ryczała dwa dni w poduszkę bo fotograf zrujnował całą uroczystość. I jakość zdjęć wcale go nie ratuje - co z tego, że będę miał ładny reportaż z MASAKRY?
    Chociaż z drugiej strony jako gość pewnie świetnie bym się bawił widząc, jak nawiedzony fotograf gania ludzi po terenie i robi z nich idiotów ("...a teraz pan młody zakłada welon!").
    Oczywiście pod warunkiem, że to byłby ślub mojego wroga

J

Domyślnie

Dla ciebie Jester idealny byłby Marcus Bell. Jego domeną jest nie wkraczanie w uroczystość, tylko robienie z niej reportażu pozostając jak najbardziej niewidocznym. Przeczytałem 3/4 jesgo książki i jestem pod wrażeniem.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    robiłem zdjęcia na ślubie rodziny, gdzie to fotograf i jego video-kamerzysta byli głównymi osobami na uroczystości. wszędzie ich było pełno i, o dziwo, państwu młodym to nie przeszkadzało. To wszystko zależy od podejścia...
    Ostatnio edytowane przez Adam Kasprzak ; 16-09-2007 o 15:02 Powód: Automerged Doublepost
    Pkt 8 regulaminu forum

Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów