"Za nami nie stoi żadna wielka telewizja" (no nie licząc TVP i Trwam/RM)
"Otrzymaliśmy wielki cios od układu" no to sie robi nudne .... swoją drogą to ciekawe co w stoczni robili ludzie aż Wyszkowa ?
"Za nami nie stoi żadna wielka telewizja" (no nie licząc TVP i Trwam/RM)
"Otrzymaliśmy wielki cios od układu" no to sie robi nudne .... swoją drogą to ciekawe co w stoczni robili ludzie aż Wyszkowa ?
Ostatnio edytowane przez popmart ; 01-10-2006 o 18:26
Być może wcześniej ktoś mógł się na "układ" nabrać, ale po tym jak do niego zostali zaliczeni "inspirowani przez agentów WSI" Sekielski i Morozowski to widać że układ istnieje tylko w chorej głowie pana premiera....
Jak pięknie teraz widać sposób prowadzenia sporu politycznego przez PiS. Zaliczyć do "układu" można każdego kto ma inne zdanie, ale co gorsza także dziennikarzy którzy pokazali kasetę z nagraniem.
Na wiecu poparcia J.Kaczyński mówił że ci którzy będą protestować przeciwko rządowi (chodzi o przemarsz PO 7.X) są przeciwko Polsce. Kto atakuje jego to atakuje Polskę. Ten psy***l chyba utożsamia Polskę z własną osobą! On jest jedynym prawym i sprawiedliwym! reszta to złodzieje z Platformy i "uład". No może jeszcze poza skazą w naszym narodzie pozostaje brat i kilku jego współpracowników.
Najlepsze są znowu te babcie z tekstami: ta telewizja kłamie![]()
moherowe oddzialy znow sie mobilizuja? Pewnie rydzyk nakazal w rm...
Polecam jeszcze przeczytac artykul Pani Janiny Jankowskiej.
Moze dla tych ktorym tak podoba sie stosowana od roku przez PO kampania nienawiści i totalnej negacji.
Kto tu kogo nabiera - oto jest teraz pytanie.
http://www.rzeczpospolita.pl/gazeta/...styka_a_1.html
NIO TAK ALE PIS MIAŁ BYĆ INNY I NA TYM WYGRALI WYBORY ?! Nie jest inny pluszaki , tanie państwo , mieszkania, wszystko NIE ruszone nawet a spec służby ??? mam wrażenie że tylko to interesuje te ugrupowanie wszystko inne jest na dalszych pozycjach ... tak tak wiem towszystko wina opozycji która krytykuje i blokuje ach niedobra ta opozycja
... i jakby nie mamiono tym przed wyborami to by ich nie wygrali a TVN pokazał prawdę o PIS, to i tyla a artykuł jest napisany przez przewodniczącą rady programowej TVP to wiele mówi o równie stroniczym stanowisku w/w osoby ....
Ostatnio edytowane przez popmart ; 02-10-2006 o 10:20
Ja w kwesti formalnej - mgr jest tytułem zawodowym a nie stopniem naukowym.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Tytu%C5%82_zawodowy