Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
Nie wyobrażam sobie robić zdjęć każdemu przy życzeniach.
Chyba, że na specjalne życzenie młodych. Szkoda katowania mogawki.
Nie mówię, że w ogóle NIE - bo parę najważniejszych można pstryknąć; rodzice, rodzeństwo, świadkowie, ew. babcia jakaś.
Od tego w tej sytuacji jest kamera
Nasz ślub był 2 m-ce temu. Później mieliśmy sporo sygnałów od ludzi, którzy prosili nas o zdjęcia na których są. Więc wiem coś o tym z autopsji. Weź pod uwagę, że na filmie ze ślubu nie będzie kompletu gratulacji, ponieważ trwa to średnio 30-45 min, no chyba że jest 30 osób.. Poza tym cześć ludzi przychodzi tylko na ślub, na weselu jest często mniej. Myślę, że udostępnienie zamawiającym serii JPG'ów, nawet bez obróbki jest przydatne. To samo dotyczy podczas oczepin tańca z Parą Młodych, który goście wykupują.

Na specjalne życzenie do tak późna bym został. Ale za dodatkową kasę.
Jak cała impreza to do oczepin max. Później IMHO nie ma już co pstrykać.
Czego się nie zrobiło do tego czasu, 'nadranem' się nie nadrobi.
Ale to może indywidualna sprawa. Każdy trochę inaczej 'działa'.
Sytuacja była specyficzna, bo byliśmy normalnie zaproszonymi gośćmi, to byli nasi przyjaciele.

Zatem... życzę miłego przebierania i obrabiania Ciekawe ile z tego wybiorą na odbitki? Tylko nie daj sobie wmówić, że chcą ino na płycie a odbitki to w fotodżokerze w promocji zrobią. Z resztą, nie wiem na jakiej zasadzie się z nimi umawiałeś...
Kompletny, skórzany album będzie naszym prezentem ślubnym :wink: + wybrane na płycie.

Powodzenia!
Wrzucę, thanks.