Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Jakie inne pokrewne/sprzętowe/foto fora czytacie?

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar p_lar
    Miasto
    Łódź

Question Jakie inne pokrewne/sprzętowe/foto fora czytacie?

Muszę przyznać że czasami zaglądam na forum nikonowe ;-) , oprócz tego chyba standardowo przeglądam forum dpreview i photography-on-the.net. Natomiast ostatnio zauważyłem spory spadek "jakości" cyberfoto.pl. Jest coraz więcej wypowiedzi "szpeniów, co to sie najlepiej znajo" a nigdy tego o czym piszą w ręku nie mieli (przykład). No i tak się zapytuję jakie inne fora czytacie? Może macie coś fajnego polsko lub anglojęzycznego do polecenia?
    Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Hehe Tomek podpadniesz zielonym:wink: jedynym i slusznym forum jest canon-board
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Początki nałogu Awatar p_lar
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez liquidsound Zobacz posta
    Hehe Tomek podpadniesz zielonym:wink: jedynym i slusznym forum jest canon-board
    Łoj tam, od razu podpadniesz, czasem wpadam na przeszpiegi .
    Mam zresztą podejrzenia, że moje miasto nikonem stoi...
    Festiwal foto miał żółto czarne logo i sponsora nikona i teraz Łódzkie Biennale ma też takie kolory, może popadam w paranoje?
    Ostatnio edytowane przez p_lar ; 18-10-2006 o 12:22 Powód: walnąłem się w tekście : )
    Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS

Początki nałogu Awatar Diabeł
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p_lar Zobacz posta
    Może macie coś fajnego polsko lub anglojęzycznego do polecenia?
    http://foto-strefa.pl/

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Ja regularnie bywam jedynie na Nikonie. Czytuje też FM, dpreview, czasami zaglądam też na forum sonolty albo pentaxa. Te dwa ostatnie cechuje wyjątkowa wręcz i często prezentowana niechęć do jednego takiego systemu i jego użytkowników. Także staram się tam być bardzo rzadko. Kilka razy odwiedzałem cyberfoto ale poziom "profesjonalizmu" wypowiedzi i osądów jakie tam panują raczej mnie onieśmiela więc ostatnio nie bywam. Aha jeszcze czasami pl.rec.foto.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Bardzo rzadko nikona - głównie po to, by poczytać o sporcie/ pooglądać fotki sportowe.
    Ale tak ogólnie, to żadne.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Uprawnienia umieszczania postów