Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 91

Wątek: Wakacje marzen

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Nepal, o ile ktos lubi wysokosci i Australia
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Indie bez dwóch zdań.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Chiny- i najlepiej zostać ;-)

Początki nałogu Awatar p_lar
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    A ja to bym chciał zacząć od wyprawy na Bornholm. I objechać go do okoła na rowerze. Z tym, że najpierw bym musiał rower jakiś porządny załatwić. Albo wypożyczyć. Bornholm to całkiem niedaleko. Promem w jakieś ~5h.
    Kiedyś napewno...
    Bornholm jest na tyle mały (niecałe 40km długości), a drogi na tyle dobre, że nawet da sie go opękać w parę dni na "ukrainach" które tam są w wypożyczalniach. Jednego dnia na takim właśnie złomie zrobiliśmy sobie przejażdżkę z Roenne do Hammershus i nazad. Zero zmęczenia i stresu (:
    Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS

Coś już napisał Awatar kazper
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p_lar Zobacz posta
    Bornholm jest na tyle mały (niecałe 40km długości), a drogi na tyle dobre, że nawet da sie go opękać w parę dni na "ukrainach" które tam są w wypożyczalniach. Jednego dnia na takim właśnie złomie zrobiliśmy sobie przejażdżkę z Roenne do Hammershus i nazad. Zero zmęczenia i stresu (:
    Ja myślałem o tym w tym roku, jednak wygrała Irlandia - Borholm bliżej i łatwiej. Te plaż enaprawdeę są takie białe a te klify takie ciekawe ?
    kazper

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snowboarder Zobacz posta
    Ok, moze po totalnym zniesmaczeniu paru ostatnich dni
    zmienmy temat. Powiedzmy, ze nie macie zadnych ograniczen
    ani iloscia dni wolnego urlopu ani zasobem portfela.
    Gdzie pojechalibyscie na (fotograficzne) wakcje zycia?
    Co chcielibyscie zobaczyc/sfotografowac?
    Prosze pusccie wodze fantazji i marzen.
    Jesli bez ograniczen czasowych i finansowych, to dookola swiata, jakis rok, poltora, moze 2 lata, a moze do czasu az sie znudzi wloczega.
    Jesli cos krotszego to marzy mi sie taka trasa z Alaski do Ziemi Ognistej, ale to tez z pol roku conajmniej .
    Jesli jedno miejsce...hmmm naprawde ciezki wybor, jest tyle miejsc na swiecie, ktore chcialoby sie zobaczyc, na szczescie w niektorych wymarzonych udalo mi sie juz byc, a w kolejne sie wybieram Fotograficznie chyba najbardziej atrakcyjne sa Indie, ale ja nie wybieram celow podrozy wg tego kryterium. Nie podrozuje zeby fotografowac, tylko fotografuje przy okazji podrozy

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jednego nie.
    Kilka to: Indie, Kenia/Nigeria, Ameryka Płd, jakas rajska wyspa (w tej kolejnosci).

Uzależniony

Domyślnie

jesli $$ nie ma znaczenia to ISS - czyli miedzynarodowa stacja kosmiczna, tak na tydzien moze dwa, stan niewazkosci, widoki z natury nieziemskie , pofocic tez mozna
    EOS x2, sloik x5, blyskotki x6

Początki nałogu Awatar p_lar
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kazper Zobacz posta
    Ja myślałem o tym w tym roku, jednak wygrała Irlandia - Borholm bliżej i łatwiej. Te plaż enaprawdeę są takie białe a te klify takie ciekawe ?
    Bo ja wiem, nie byłem w Irlandii. Klify to raczej tylko północny zachód. Ale patrząc na zdjecia z Moher to raczej Bornholm sie nie umywa Więcej wiatraków i lasów, bardziej to czyste i poukładane. To naprawdę malutka wysepka, na tydzień, góóóra dwa. Najlepiej jachtem. A na rower - genialna sprawa.

Cytat Zamieszczone przez Glazer Zobacz posta
    [...] Fotograficznie chyba najbardziej atrakcyjne sa Indie, ale ja nie wybieram celow podrozy wg tego kryterium. Nie podrozuje zeby fotografowac, tylko fotografuje przy okazji podrozy
    O to to, panie, z ust mię to pan wyjąłeś :-D
    Can-on, can-off... 50D+17-55IS+EF70-300IS

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Kenia/Nigeria
    Tak napisales jakby zamiennie to mozna traktowac. IMO to dwa rozne swiaty. To tak jakbys napisal Lofoty/Peloponez, albo Potrugalia/Lotwa Sry za taka uwage, ale jakos tak mnie w oczy zaklulo

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów