Do premiery nastepcy 5D jest jeszcze pol roku. Canon do tej pory nie zszedl ponizej 18 miesiecy, wiec nie ma co oczekiwac na zmiane w tym wypadku. Zwlaszcza ze sprzedaz 5D idzie im swietnie.
Do premiery nastepcy 5D jest jeszcze pol roku. Canon do tej pory nie zszedl ponizej 18 miesiecy, wiec nie ma co oczekiwac na zmiane w tym wypadku. Zwlaszcza ze sprzedaz 5D idzie im swietnie.
...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Bez przerwy ktoś pisze że jak wejdzie nowy model to stary stanieje albo że jak konkurencja coś wypuściła to Canon musi stanieć etc. Tylko jakoś jeszcze w historii się to nie sprawdziło, wszystko odbywa się znanym od lat cyklem, nowy model zastępuje stary, który nie zdąży stanieć bo za chwilę nie mozna już nowego kupić. Cena 20D jakoś nie spadła znacząco po wejściu 30D, 350D po wejściu 400D, 30D po D80, "L"-ki z IS nie staniały po wejściu Alfy z wbudowanym ASitd, tak więc można mieć pobożne życzenia a życie i tak pokazuje coś innego...