Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Co do slubu?

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar Kalina
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hiv Zobacz posta
    Fotki Kaliny są świetne nie tylko pod względem jakościowym(co zapewne po części jest zasługą posiadanego sprzętu) ale mają w sobie coś jeszcze...
    Milo mi
    Ale sprzet - jak ktos to ladnie ujął - jest po to tylko, by nie przeszkadzal fotografowi w robieniu zdjec. Ale apetyt rosnie w miare jedzenia - i teraz jak mi zaszwankowal 5D to wpadlam w panike, ze nie dam rady z 350D, ale caly zeszly sezon nim robilam i gros fot w mojej galerii jest wlasnie z niego. Nie wspominajac, ze sluby zaczynalam z Olympusem C-8080 (za co zostalam obsmiana przez Jarka Grabka do bolu ) i 50 1.4 podpietym do pozyczonego 300D
    (foty z C-8080 tez wciaz jeszcze wisza w galerii, ba nawet z prostego kompaktu C-4040 - choc to juz (jeszcze) nie slubne)

Cytat Zamieszczone przez Hiv Zobacz posta
    PS. Nie wyobrażam sobie tylko nie uzywać lampy na weselu czy ślubie... Gratuluje jeśli umiecie się bez nich doskonale obejść!
    Na slubie - jak najbardziej. Przeciez z cyfra to proste. Ustawiasz duze ISO i widzisz po zrobieniu zdjecia czy dajesz rade, czy nie. Nie trzeba duzego doswiadczenia.
    Na weselu jednak lampa jest niezbedna. Ale tu juz mozna odbic w sufit (zazwyczaj jest nizej niz w kosciele;-) i nawet jak jest jakis karbowany to daje sie troche EV wiecej i tyle) i mozna sie pobawic w roznego typu efekty specjalne w tancu (open flash)
    Ostatnio edytowane przez Kalina ; 22-09-2006 o 20:39
    Pkt 8 regulaminu forum

Uprawnienia umieszczania postów