Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
Wiecie, mi sie nawet nie chce, ale czy ktos z was sprawdzil czy te informacje ktore tam podaja sa prawdziwe?
Dokładnie Dla mnie to sklejka w stylu Moore'a. Fajnie się ogląda, można sie pośmiać ze spiskowej teorii dziejów, ale wierzyć? - nieeee Jeszcze o ile zdjęcia z Pentagonu (w najlepszym przypadku) nie są jednoznaczne, to jeśli ktoś twierdzi że w WTC uderzył pocisk, Hercules, lekki odrzutowiec, albo nie-wiadomo-co-jeszcze... to ja robię znaczące kółko na czole i całość materiału ląduje na półce "nawiedzony maniak"

Aha, i żeby nie było - buszystów nie cierpię i gdyby pokazał się jakiś sensowny dokument, który udowodniłby że są evil, na miarę starych dobrych afer z lat 60-80, to byłbym pierwszym który by skakał z radości Ale na razie, to są to "dowody" klasy tych, które prezentował swego czasu w ONZ Rumsfeld (akurat to pamiętam jak dziś - "oto niezaprzeczalny dowód posiadania przez Saddama WMD" - jakieś niewyraźne zdjęcia i kilka nagrań jakości MP3 @16kbps), jako pretekst do ataku na Irak.