Witam! mam zamiar zakupic to przydatne urzadzonko i chccialem sie dowiedziec jakiej firmy i jaki model najlepiej. Wiec zwracam sie z prosba do was. Podawajcie jakie macie nagrywarki i czy jestescie z nich zadowoleni czy nie. Z gory dzieki.
Witam! mam zamiar zakupic to przydatne urzadzonko i chccialem sie dowiedziec jakiej firmy i jaki model najlepiej. Wiec zwracam sie z prosba do was. Podawajcie jakie macie nagrywarki i czy jestescie z nich zadowoleni czy nie. Z gory dzieki.
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
odradzam zewnetrzna LG gsa 2164 d, pierwszy egzemplarz byl uszkodzony, wymienili mi na nowy, ale i ten nagrywa 3 plyty na 5, odradzam tez zewnetrzne na usb, jesli ma byc wewnetrzna to LG sa ok, mialem nagrywarke cd i popsula tylko 1 plytke w ciagu 3 lat, teraz mam LG dvd i tez jest ok
Ja mogę polecić NEC ND4571A - za cenę 160zł (choć może i taniej) dostaniesz niezły sprzęt. Mam ją w domu już 6 miesięcy. Żadnych problemów.
Zresztą zerknij na http://www.cdrinfo.pl/artykuly//rece...571a/index.php - tam jest sporo informacji. :-)
Ostatnio edytowane przez tomaj_2 ; 10-09-2006 o 21:37
Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
Moje wypociny
od zawsze miałem toshiby (cd, cdrw, dvdrw) i nigdy nie miałem problemów.
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
plextory są fajne
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Od kiedyś do niedawna napędy TEAC. Aktualnie LITEon.
Obecnie użytkuję dwa napędy: LITE-ON SHM-165P6S oraz LITE-ON SOHW-1673S.
Do tej pory nie miałem z nimi żadnych problemów - wypalają wszystko, szajs po 0,40 pln za płytkę z marketu też.
Nawet płytki chodnikowe :wink:
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
Liteon - jak na razie (1,5 roku) zero problemów
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..