Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 64

Wątek: problemy z 5Dead

Zablokowany

Domyślnie

to jestesmy w domu, nie chcialem tu tego pisac, bo znowu ktos sie znajdzie, ze mu sie to niespodoba i powie, ze trolujemy :-) ale ja slyszalem niepochlebne opinie o tej ex 580, ze jest tak somplikowna, ze leb urywa i trudno z nia dojsc do ladu, pytalem nawet co to jest ten TTL II i nikt nie potrafil mi odpowiedziec o co biega :-) nie wiem czy seria 400 jest dedykowana do cyfr, radze ci wziac 550 i jesli okaze sie, ze problemu nie ma to pozostanie ci tylko dobrze zapoznac sie z instrukcja 580, a co wiem ze latwe nie bedzie, no ale kto mowil, ze bedzie latwo :-)))))

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez romanchch Zobacz posta
    pytalem nawet co to jest ten TTL II i nikt nie potrafil mi odpowiedziec o co biega :-)
    po co pytac wystarczy poczytac na forum
    http://canon-board.info/showthread.php?t=2421

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

(ciszę przerywa nerwowe, niepewne chrząkanie)
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Zablokowany

Domyślnie

kurde, domyslalem sie, ze to jakis programik napisany nie tyle po to zeby byl uzyteczny, co w celach marketingowych, stary dobry canon :-))))

Domyślnie

Mariusz witam
    Kope lat
    Co do problemu to nie jes przeca nowina, ze pomiat blysku w nikonie jest po prostu bardziej zaawansowany i lepszy - i mowie tutaj o swoim doswiadczeniu z wieszkoscia puszek nikona i canona.
    Wiec nie wiem czemu sie dziwisz. Mam jednak wrazenie, ze troche rpzesadzasz. Juz Ci wspomnieli koledzy ze po prostu musisz "zalapac" innosc Canona.
    Ja wprawdzie do dzisiaj nie zalapalem tej innosci, bo w Nikonie po prostu SB800 zalatwia temat za mnie i nie musze sie NICZYM martiwc, ale z 580ex tez da sie osiagnac zupelnie dobre rezultaty. Kwestia poznania!

A co do 5D. Ja mam juz 2 egzemplarz, a moze trzeci...? I jakos nic sie nie dzieje Miales pecha. Ja mialem tez trzy D2H, dwa padly w pomiarach, trzeci koledze sciagnalem i tez padl. Nie mialy wiecej niz 20.000. Wiec jak wszystko - jesli mechaniczne cos i elektroniczne tio kwestia czasu i warunków uzytkowych az cos pieprznie

A 5D - to zacny aparat. Najlepsza cyfrowka w moich rekach... a troche tego przemielilem.

Mariusz Szacho
    Guest

Domyślnie

elo Piotrze
    niby to wiem ale myslalem ze roznica bedzie mniejsza sb800 jest genialne w porownaniu z 580EX ale powalcze jeszcze postanowilem miec 2 systemy i teraz poznaje ten popularniejszy

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

kurde, Mariusz wpisałbyś sobie dane do profilu to byśmy od razu wiedzieli, coś ty za jeden

Przypuszczam, żeś z północy, ale pamiętaj - za dwa tygodnie zlot w Kraku i będzie okazja wymienić doświadczenia osobiście przy piwku
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

A kiedy ten zlot, bo mi umknęło?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Kraków
    puszka, szkieŁko i błyskotka

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Dzięki wielkie. Duża szansa że będę. U mnie też trochę potrwało zanim obznajomiłem się z tym E-TTL II ale teraz to doceniam. Bo to jest fakt, że w nikonach z tym pomiarem błysku było trochę lepiej i to nawet w stosunkowo prostych amatorskich puszkach .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów