Pokaż wyniki od 1 do 10 z 104

Wątek: [MrSaint] Ludzie, miejsca........

Mieszany widok

Lokrum
    Guest

Domyślnie

Jesli chodzi o zdjęcie nie zakwalifikowane nawet do numeracji (miedzy 4 a 5 czyli jeans-y ) to przepalone niebo IMHO absolutnie nie przeszkadza. Nie jest to typowy landszaft więc jakoś przejdzie.Fajna kompozycja i sam nie wiem czy to te jeansy, czy nogi czy może samochód ( ale prawdopodobnie wszystko razem:-) Fajnie wygląda.
    Nr 6 Palce lizać! Jeśli masz to zdjęcie w wersji do druku (300dpi) to ja to łykam!( za darmo!;-) Daj znać jeśli Ci sie chce!
    Nr 7 Ciekawe. Klatka z filmu drogi. Za chwilę podjedzie (od góry) jakis krążownik szos, minie kadr,słychać szelest hamujących opon, za chwilę z prawej strony pojawi się damska (zadbana) ręka, odbierze pocztę (czyt. towar) (bo to skrzynki są chyba?) i odjedzie. Koniec ujęcia.
    Nr 5 Takie sobie... kiwi:-)

Dopiero zaczyna Awatar mrSaint
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

cd..........

8.

9.

10.

Początki nałogu Awatar Zodiakalny Rak

Domyślnie

Komentarz do zdjec:
    # 1 bardzo udana kompozycja - tylko szkoda, ze sie troche kladzie na lewo
    # 2 rowniez udane - ale IMO za duzo gory
    # 4 super (i gole stopy) - tylko toszke ciemne
    # bez numeru (jeansy) - fajniej by bylo gdybys troche szerzej zlapal i nie obcial kola
    # 7 tez super - ale skrzynka (czerwona) za bardzo przykuwa uwage (celowo?)

EDIT:
    # 8 juz mnie udana, droga nie idzie na ukos co do mnie przemawialo w # 1 (i tez leci w lewo)
    # 10 - brawo!

kwestie techniczne pewnie sam zauwazyles wiec nie komentuje (dla mnie mniej istotne)

pozdrawiam,
    Ostatnio edytowane przez Zodiakalny Rak ; 31-08-2006 o 11:31
    z pozdrowieniami "69"

Dopiero zaczyna Awatar Amek
    Miasto
    Zakopane

8 i 10 rewelka! Wiecej!!!
    Canon

Lokrum
    Guest

Domyślnie

tym razem nie rozgadam się zbytnio... wszystkie na duże TAK!!!!!

Dopiero zaczyna Awatar mrSaint
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lokrum Zobacz posta
    Jeśli masz to zdjęcie w wersji do druku (300dpi) to ja to łykam!( za darmo!;-)
    Cie cholera musze jakis zamaszysty autograf wymysles do oznakowania zdjec, co by mnie potmni rozpoznywali

Jak znajde chwile to podesle Ci to zdjecie ale pamietaj, jasne pelne sie nalezy ku czci-pamieci rdzewiejacej fury...........zartuje oczywiscie........... :-D

Cytat Zamieszczone przez Zodiakalny Rak Zobacz posta
    ...
    # 1 bardzo udana kompozycja - tylko szkoda, ze sie troche kladzie na lewo
    # 8 juz mnie udana, droga nie idzie na ukos co do mnie przemawialo w # 1 (i tez leci w lewo)....
    szczerze mowiac nie zwrocilem uwagi, jakos tak mnie ciagnie w lewo, ciekawe :-D ..........ale to chwila moment moge w psujce poprawic, chyba potrafie....

Cytat Zamieszczone przez Zodiakalny Rak Zobacz posta
    ....
    # bez numeru (jeansy) - fajniej by bylo gdybys troche szerzej zlapal i nie obcial kola...................

mam takie zdjecie jakbys je widzial ( nie obciete) ale wyglada sztywnicko, jesli mozna tak fote okreslic czyli zdecydowane nie calym kolom

Cytat Zamieszczone przez PatriX Zobacz posta
    Moim zdaniem niektóre troche przekolorowane ale ogólnie SPOKO

kocham nabrzmiale i zywe kolory

Cytat Zamieszczone przez Zakk Wylde Zobacz posta
    Tylko nie wiem dlaczego autor zdjećpisze gnioty.... masz nisą samooceną o sobię chyba....
    Autor jakis dziwny jest ............uczy sie, podziwia innych, stara sie odnalezdz swoja droge w fotografii.............a droga wydaje sie znikac w gaszczu gniotow

pzdr

A jak Wam sie widzi ponizsze zdjecie, mowcie szybko :wink:

PSulem troche............

11.

pzdr

Uprawnienia umieszczania postów