Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: [Rhans] Moja strona

Dopiero zaczyna

Domyślnie [Rhans] Moja strona

http://rfoto.com.pl/

Proszę o ocenę zdjęć jak i całej szaty graficznej strony.
    Pozdrawiam
    Robert

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rhans Zobacz posta
    http://rfoto.com.pl/

Proszę o ocenę zdjęć jak i całej szaty graficznej strony.
    Pozdrawiam
    Robert
    Ja rozumiem, że na "profesjonalne" strony foto jest jakaś moda b/w (biało-czarna), ale w towarzystwie paskudnej czcionki Times wygląda to wszystko na raczej stronę zakładu pogrzebowego....Zero radości z faktu uwiecznienia chyba jednego z piękniejszych momentów w życiu - tu aż się proszą pastelowe barwy optymizmu i jakaś "milsza" w wyglądzie czcionka.
    No i trochę skromności - wszędzie wielkie logo Rfoto, to chyba przerost formy nad treścią. Wystarczy przecież bardziej dyskretny znaczek firmowy w podpisach, tym bardziej że jest już w logo strony. Na razie więc to wszystko razem wzbudza we mnie co najmniej mieszane uczucia i sprawia wrażenie chałtury zrobionej byle jak i na szybko.

Coś już napisał Awatar Dżobert
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zapewne robiłeś stronę w jakimś edytorze, który ci sam wygenerował kod. Jeśli tak to wyrzuć to stronę i napisz kod własnoręcznie i zgodnie ze standardami. Na szybko, to układ na tabelkach i style css inline. Pozatym to strasznie ponuro i jakoś kiczowato.

P.S. Zmień czcionkę.
    Ostatnio edytowane przez Dżobert ; 16-12-2007 o 20:20
    "Jeśli zdjęcie jest nie dość dobre, to znaczy, że nie podszedłeś wystarczająco blisko"

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Stron w tonacji b/w o tej tematyce jest więcej(wystarczy trochę poszukać w necie)i nie są na pewno stronami zakładów pogrzebowych.Wielkość loga Rfoto ma służyć lepszemu zapamiętaniu potencjalnemu klientowi i nie jest wyrazem braku pokory i dystansu.Proszę jeszcze ocenić zdjęcia,bo to one są najważniejsze a nie widzę słowa na ich temat.
    Pozdr.

Domyślnie

do mnie wogóle nie trafia efekt z jednym elementem kolorowym, a reszta cz/b - ja na pewno nie dałbym takiego zdjęcia na 1szą stronę.
    Pkt 8 regulaminu forum

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Prosisz o ocenę szaty graficznej, to masz: masakra, oferujesz wykonanie artystycznej fotografii studyjnej, a na stronie artyzmu zero, no i podstawowy błąd: promujesz wielkie logo, a ono na górze strony jest pisane inną czcionką niż na dole. Totalna amatorszczyzna. Zmykam popatrzeć na zdjęcia
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Sorki, ale jak wlazłem do galerii, to mi się DOS przypomniał
    Info dla młodzieży: DOS to taki system operacyjny z czasów przed windowsami, kiedy HD miał standardowo 40 MB.
    Z zakładem pogrzebowym ta strona ma jednak coś wspólnego: wyrazy współczucia dla klientów...
    Ostatnio edytowane przez fret ; 16-12-2007 o 22:29 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

... i komputery miały 32mb ramu
    Pkt 8 regulaminu forum

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Z całym szacunkiem P.Adamie,ale Twoja galeria jest bardzo szablonowa i przygotowanie jej zapewne nie wymagało wiele pracy;-) Tego typu jest mnóstwo w necie

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    kiedy HD miał standardowo 40 MB.
    Cytat Zamieszczone przez Adam Kasprzak Zobacz posta
    ... i komputery miały 32mb ramu
    Chyba cos jest nie tak

Co do strony-zupelnie nie pasuje zolty kolor czcionki w dziale galeria Jakis niebieski z blaskiem dodanym w PS, albo cos podobnego powinno wygladac lepiej
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Nie pamiętam dokładnie, ale RAM, to wtedy był raczej wyrażany w kB

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów