Pokaż wyniki od 1 do 10 z 236

Wątek: Lustrzanki rulez

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Lustrzanki rulez

Cytat Zamieszczone przez Leon007 Zobacz posta
    Czyli wyobrażasz sobie i akceptujesz przerzutkę, która odmówi jazdy pod górę z manetką trzeciej firmy, gdy tylko złapie neta w tym lesie i się zorientuje, że rowerzysta to złodziej i oszust. W dodatku awanturujący się.
    Jeśli chcę mieć jakąkolwiek pewność, że wszystko będzie ze sobą kompatybilne (nawet po aktualizacji oprogramowania) to wybieram to co jest tego samego producenta lub jest na liście wspieranych produktów. Jeśli wybieram coś spoza listy muszę liczyć się z tym, że po aktualizacji nie musi to działać tak jak powinno. Zostaje brak aktualizacji i cieszenie się z tego co jest. Ewentualnie trzeba poczekać z aktualizacją na upgrade tej dokupionej rzeczy jeśli koniecznie chcę mieć funkcjonalność jaką daje mi owa aktualzacja.

Początki nałogu
    Miasto
    IL

Cytat Zamieszczone przez Leon007 Zobacz posta
    rowerzysta to złodziej i oszust. W dodatku awanturujący się.
    I pijak! Bo każdy pijak to złodziej.

Cytat Zamieszczone przez MstrG Zobacz posta
    Ewentualnie trzeba poczekać z aktualizacją na upgrade tej dokupionej rzeczy jeśli koniecznie chcę mieć funkcjonalność jaką daje mi owa aktualzacja.
    Ekhmm... Kiedy my tu o luszczankach, rowerownia jest dobra u żółtych.

Cytat Zamieszczone przez Ligo Zobacz posta
    Ekhmm... Kiedy my tu o luszczankach, rowerownia jest dobra u żółtych.
    Akurat to zdanie jest przykładem z lustrzanek, gdzie można było zaktualizować firmware kundelka poprzez docka.

Uprawnienia umieszczania postów