Pokaż wyniki od 1 do 10 z 873

Wątek: [atsf] Wolni jak ptaki!

Mieszany widok

Domyślnie Odp: [atsf] Wolni jak ptaki!

atsf miał pretensje.
    Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    atsf miał pretensje.
    @Jacek_Z czyli temat nie istnieje? Super. Szukam dysków i robię upload.
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Pełne uzależnienie Awatar atsf
    Miasto
    Lublin

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    atsf miał pretensje.
    Tak, bo jest nieetycznym publicznie odpowiadać na prywatnie zadane pytanie oraz wplatać w odpowiedź rozliczanie pytającego z ilości wstawionych zdjęć i zajętej przestrzeni dyskowej serwera. Taką informację też powinienem ewentualnie otrzymać na prywatne konto, a nie na publicznym forum.

Ponadto użytkownik osiągający limit przyznanej przestrzeni dyskowej powinien mieć możliwość samodzielnego usuwania swoich zdjęć, aby się w tym limicie mieścić, natomiast na tym forum możliwości edycji własnych wpisów są zablokowane po pół godzinie od ich uczynienia. Na innym forum miałem takie możliwości edycji nieprzerwanie, a limity dotyczyły wielkości zdjęć w pikselach i ilości do 10 na tydzień. Gdybym tu się tego trzymał i wstawiał tylko najlepsze fotki, to @Eberloth nie miałby cienia powodu do rozdziawiania paszczy, a ja bym brylował na salonach

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    Pewnie, że nie chcę. Tylko też nie chcę tu folwarku zwierzęcego. Żeby byli równi i równiejsi...
    Komuch!
    EOS 550D, 6D, M2, M5, 80D, 7D II, kit 18-55 IS, EF-S 55-250 IS STM, EF-M 4-5,6/11-22 STM, EF-M 3,5-5,6/18-55 STM, EF-M 2/22 STM, EF 3,5-4,5/28-70, EF 1,8/50 Mk 1 i STM, EF 100-400L II, Tamron 100-400, Olympusy OM-1, OM-2N, OM-4, OM-10, stałki i zoomy Zuiko od 24 do 200 mm.

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Cytat Zamieszczone przez atsf Zobacz posta
    Komuch!
    Zdaje się, że nie zrozumiałeś przekazu tej książki. Albo, co bardziej prawdopodobne, nie czytałeś.
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Pełne uzależnienie Awatar atsf
    Miasto
    Lublin

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    Zdaje się, że nie zrozumiałeś przekazu tej książki. Albo, co bardziej prawdopodobne, nie czytałeś.
    Od zawsze wiadomo, że klasa robotnicza pije szampana i jada kawior ustami swoich przedstawicieli wbrew skłonnościom do urawniłowki, które są jak najbardziej komunistyczne.
    EOS 550D, 6D, M2, M5, 80D, 7D II, kit 18-55 IS, EF-S 55-250 IS STM, EF-M 4-5,6/11-22 STM, EF-M 3,5-5,6/18-55 STM, EF-M 2/22 STM, EF 3,5-4,5/28-70, EF 1,8/50 Mk 1 i STM, EF 100-400L II, Tamron 100-400, Olympusy OM-1, OM-2N, OM-4, OM-10, stałki i zoomy Zuiko od 24 do 200 mm.

Cytat Zamieszczone przez atsf Zobacz posta
    Tak, bo jest nieetycznym publicznie odpowiadać na prywatnie zadane pytanie
    W skrócie. Zapytałeś skąd w kilka dni wzięła sie ogromna ilość odwiedzin tego wątku. To tyle, Twoje PW to było jedno zdanie.
    Nie pytałeś o ilość, zajętość przestrzeni, limity itp. To już moja własna inicjatywa. Dlaczego? Jak pisałem nie śledziłem tego wątku, kiedyś wyłączyłem subskrybcje, ze względu na to, że co chwile mi by sie wyświetlał jako subskrybowany. Jak zobaczyłem numeracje zdjęć do 2,5 tys. i te wrzutki jakie się pojawiły od mojej ostatniej tu wizyty, wrzutki niemal klonów to to skomentowałem, uszczypliwie, przyznaje. Nie mój serwer, zajętość mnie nie interesuje i nie martwi. Po prostu szokuje mnie jak można ładować tutaj 50% zrobionych zdjęć, często zdjęć seryjnych. 2,5 tysiąca? Naprawde każda wrzutka musi udowadniać celność AF czy też pokazujesz te zdjęcia ze względu na wartość artystyczną? By udowadniać celność można dać dwie serie, z charakterystyczną pomyłką. Uwierzymy, wystarczy, że powiesz że tak jest zawsze. Gorzej, jeżeli uważasz, że połowa zdjęć jakie robisz jest na tyle wartościowych by je pokazywać. O tym ze inni mają wielokrotnie mniej nie powiedziałem bez celu. Po prostu by ci uświadomić, że masz problem z selekcją. Byś wyciągnął wnioski.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 23-07-2024 o 23:01
    Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów