Pokaż wyniki od 1 do 10 z 191

Wątek: Canon RF 50mm F1.8 STM

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar cauchy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Canon RF 50mm F1.8 STM

obiektyw bardzo słabo radzi sobie z seriami i trzymaniem ostrości na poruszających się szybko dzieciach w niedzielę wielkanocną siostrzeńcy zamęczyli mnie na amen, a na kilkadziesiąt fot z kilku serii jedynie kilkanaście jest ostrych. Grunt że mam co chciałem
    EOS R5 | EOS R6 | RF 14-35 | RF 70-200 | RF 85 | RF 400 | DJI Mini 3 Pro
    Flickr | YT

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
    obiektyw bardzo słabo radzi sobie z seriami i trzymaniem ostrości na poruszających się szybko dzieciach w niedzielę wielkanocną siostrzeńcy zamęczyli mnie na amen, a na kilkadziesiąt fot z kilku serii jedynie kilkanaście jest ostrych. Grunt że mam co chciałem
    Ciekawe czy na EFie byłoby tak samo?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
    obiektyw bardzo słabo radzi sobie z seriami i trzymaniem ostrości na poruszających się szybko dzieciach
    Potwierdzam. Obiektyw jest spoko, ale na servo, przy naprawdę szybko przemieszczających się obiektach nie nadąża. Ostatnio przeżyłem szok, bo większość sesji robiłem RF 85/1.2, po czym zapiąłem RF 50/1.8... Ale w sumie to było było do przewidzenia, choć przyznam, że w szybkości AF aż TAAAAKIEJ przepaści się nie spodziewałem
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Uprawnienia umieszczania postów