Pokaż wyniki od 1 do 10 z 70

Wątek: Canon EOS R - adaptery EF

Mieszany widok

Coś już napisał Awatar Galipette
    Miasto
    Płock

Domyślnie Odp: Canon EOS R - adaptery EF

Cytat Zamieszczone przez robcio Zobacz posta
    Nie wiem czy chora, towaru na rynku brakuje to ceny idą w górę…
    Skoro Canon wycenił adapter we własnym sklepie na 490 zł a Mediaexpert prawie drugie tyle to jest chore jak dla mnie.
    Tak czy inaczej już nie ma na stronie Canona
    Dawniej: Fuji S7000 - Olympus E500 - Fuji S100Fs - Finepix S200 EXR - Olympus XZ-2 - Canon M5 / 40D / 6D / R / R6 / R7 - obecnie Sony A7III + Zeiss Distagon T* FE 35 mm F1,4 ZA + Samyang AF 85 mm f/1.4 FE + Tamron 70-180 2.8 G2 https://www.facebook.com/JacekKozlowskiFotografia

Uzależniony Awatar Hubert Multana
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Galipette Zobacz posta
    Skoro Canon wycenił adapter we własnym sklepie na 490 zł a Mediaexpert prawie drugie tyle to jest chore jak dla mnie.
    Dla mnie ten sklep to ogólnie jaki pic na wodę. Regularne ceny sprzętu są raczej zawyżone względem tego co jest w polskich autoryzowanych sklepach. Ten adapter jest akurat tańszy, ale to jednostkowy przypadek.

No i ogolnie sklep ma dziwna konstrukcje. Niby zarejestrowany jest w Holandii, ale ma Polski NIP - chociaż nie da się tam kupić nic na fakturę, tylko na paragon i tylko w ilościach dla gospodarstwa domowego. Czyli np jakbyś chciał zamówić 10 takich adapterów, to nie zamówisz.
    Canon R6 mark II + Canon R50 + RF15-35mm f2.8L IS USM + RF 85mm 2.0 IS STM + RF 70-200 f4L IS USM +RF Sirui Anamorphic 50mm T2.9 + RF Sirui Anamorphic 150mm T2.9

https://www.youtube.com/@HubertMultana

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Hubert Multana Zobacz posta
    Dla mnie ten sklep to ogólnie jaki pic na wodę. Regularne ceny sprzętu są raczej zawyżone względem tego co jest w polskich autoryzowanych sklepach. Ten adapter jest akurat tańszy, ale to jednostkowy przypadek.

No i ogolnie sklep ma dziwna konstrukcje. Niby zarejestrowany jest w Holandii, ale ma Polski NIP - chociaż nie da się tam kupić nic na fakturę, tylko na paragon i tylko w ilościach dla gospodarstwa domowego.
    To jakim cudem ja kupuję tam wszystko na firmę ?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Galipette Zobacz posta
    Właśnie o to „już nie ma na stronie” chodzi.

Sklep który nie ma towaru może wycenić go nawet na 1 zł tylko co z tego, skoro nie ma towaru by dokonać realnej transakcji.
    Nie twierdzę, że wobec braku towaru nie jest widoczna spekulacja ale z tym nic nie zrobisz, tzn zrobisz - możesz kupić tam gdzie jest jeszcze dostępny w cenie jakiej zarządają albo nie kupić wcale.

Uprawnienia umieszczania postów