Cytat Zamieszczone przez atsf Zobacz posta
Nie dotrze do Ciebie nigdy, że rzetelnie się o czymś wypowiedzieć, a nawet skrytykować, można jedynie wtedy, gdy się to coś ma, i zna.

Obrzydliwe to jest udawanie w kręgu wzajemnej adoracji stworzonym przez jeleni, którzy się wpakowali w coś, co przynajmniej przejściowo jest dla nich pułapką, że wszystko jest w porządku, i że lepiej nie można było wybrać, a Canon nie jest jeszcze nieboszczykiem, aby się o nim wypowiadać tylko dobrze, lub wcale.

Chóralny hejt na jakikolwiek inny system zapewne by Ci nie przeszkadzał, a nawet byś się do niego w podskokach przyłączył?
Hej na jakikolwiek system mi przeszkadza.
Po prostu piszę że obrzydliwe jest to, że są tu ludzie którzy (jak Ty), którzy trwają przy tym Canonie, choć wyraźnie widać że marzą o posiadaniu innego systemu - bo w Canonie wszystko im przeszkadza. Nie rozumiem po co tu się wyzewnętrzniać - łatwiej po prostu zmienić.

Miałem Canona, sprzedałem wszystko, kupiłem Sony. Pożyłem 8 lat z Sony, wszystko sprzedałem i kupiłem Canona. Nie wszystko mi się w nim podoba, Sony nadal ma dużo lepsze matryca i dużo gorszą ergonomię. Nie widzę powodu żeby na maksa jechać ani na jednych ani na drugich.

Natomiast do szału sprowadza mnie malkontenctwo w postaci "Canon zły, Canon ma złą politykę, chce inne szkła a Canon mi nie pozwala". Po kija ciągle o tym pisać, skoro kompletnie nic tutaj on tej pisaniny nie zależy. No chyba że to taka zbiorowa terapia...

p,paw