Strona 271 z 296 PierwszyPierwszy ... 171221261269270271272273281 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 701 do 2 710 z 2954

Wątek: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Przydatność Samsunga S22 vs aparat foto, rozważania JP.

dyskusja w tym wątku nie istnieje to monolog typu "gadał dziad do obrazu" kilka razy pisałem - czyli byłem dziadem który gada - (nawet się starałem) ale w odpowiedzi karawana lub monolog powtórzeń i w najlepszym razie sofistyka, a w trochę gorszym logika na poziomie przedszkola, ale może szkoda że pozostali gniewni i wszystkowiedzący nie koncetrują się na tym wątku byłby spokój w innycxh wątkach.
    Ostatnio edytowane przez mirror ; 29-06-2023 o 13:10
    EOS 3, 5D, R5

Pełne uzależnienie Awatar Leon007
    Miasto
    wieś, nie miasto

Też rozważałem takie porównanie, ale to jednak nie jest obraz ani ściana. One nic nie mówią.
    Kiedyś, za siedmioma górami, zanim powstała sztuczna inteligencja, były takie mówiące zabawki, które trzeba było nacisnąć, poruszyć lub coś pociągnąć i wtedy się odzywały. Lalki, misie, papugi i tym podobne. Był nawet karp, który śpiewał. To raczej mówienie do takiej właśnie kukiełki.
    Kowboj z "Toy Story" też miał sznurek, który inicjował wypowiedzenie kilku błyskotliwych zdań.
    Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
    Ja
    Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
    Konfucjusz

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Heldbaum Zobacz posta
    A widzisz tu kogoś, kto bierze te bzdury poważnie? Kogo fascynują teksty żywcem cytowane z kampanii reklamowych? Wydaje mi się, że raczej Ty powinieneś "zluzować" w tym momencie.
    Nie WSZYSCY co czytają się wypowiadają, a poza tym wróć raz jeszcze, do tego co pisałem w postach #2528 oraz #2532.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Cytat Zamieszczone przez jan pawlak Zobacz posta

A wątek jest o aparat a smartfon i o tym piszę, podsumowanie stanu (na moją wiedzę i doświadcenie w tym z S22U, S23U) na 06.2023 jest w #2628

jp
    Anselmie Pawlaku!
    W przytoczonym poście #2628 zamieściłeś tylko wstęp do swojego dzieła życia! A co z resztą?? Nie zostawiaj świata w niedosycie! Kontynuuj!
    Jak ocenilibyśmy Mickiewicza, gdyby dał nam tylko Inwokację? A co z księgą XIII?? Czy narodziłyby się trzy wielkie religie tego świata, gdyby Bóg dał nam tylko Księgę Rodzaju?

I obiecałeś, że będzie merytorycznie, że wskażesz nam drogę uzasadniając jej wybór. W przytoczonym poście zaś dałeś nam tylko okruchy, oparte o "bo mi się tak wydaje"! Gdzie wykresy, analizy, statystyki? Stać cię przecież na więcej!

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    I to jest najmądrzejszy wpis w tym wątku.
    Nie nie jest. To jest bicie piany nie na temat.
    Nie interesuje mnie coś - nie wchodzę, nie piszę i nie uszczęśliwiam innych moimi opiniami na ten temat.

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Masz pełnomocnictwo od WSZYSTKICH???
    Proponuję, trochę zluzować.
    Dokładnie, piszmy za siebie, a nie za mitycznych "wszystkich". Mnie np. ten wątek odpowiada i nie mam nic przeciwko jego istnieniu.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna Awatar robert_b
    Miasto
    Zielona Góra

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nie nie jest. To jest bicie piany nie na temat.
    Wypraszam sobie szanowny kolego ocenę, że jest to "bicie piany". To była tylko i wyłącznie moja odpowiedź na pretensje wyrażane przez Jana Pawlaka.

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Nie interesuje mnie coś - nie wchodzę, nie piszę i nie uszczęśliwiam innych moimi opiniami na ten temat.
    Zatem wskaż mi na tym Forum funkcjonalność ukrycia tego tematu, abym nie musiał widzieć nieprzeczytanych wiadomości.
    Pozdrawiam
    Robert Błaszczak
    https://www.blaszczak.pl

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez robert_b Zobacz posta
    Wypraszam sobie szanowny kolego ocenę, że jest to "bicie piany". To była tylko i wyłącznie moja odpowiedź na pretensje wyrażane przez Jana Pawlaka.
    To też jest moja odpowiedź na post kolegi, który wyraził opinię o tym co napisałeś ...
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna Awatar robert_b
    Miasto
    Zielona Góra

No tak, najlepiej spróbować obrócić własną gafę w żart. A merytoryczne pytanie najlepiej pominąć. Bo niewygodne?
    Pozdrawiam
    Robert Błaszczak
    https://www.blaszczak.pl

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez robert_b Zobacz posta
    (...)To była tylko i wyłącznie moja odpowiedź na pretensje wyrażane przez Jana Pawlaka.
    IMHO Jan Pawlak to w tym całym wątku zgłasza najmniej pretensji do innych, mimo, że bardzo często w sposób nieelegancki i stanowczy jest atakowany przez wielu "zasłużonych" uczestników tego forum.
    Ma poglądy jakie ma, nie po drodze mi z nimi, ale to nie znaczy, że można jechać po nim bez trzymanki. Czy zresztą po kimkolwiek.

Pełne uzależnienie

też bym nie zgłaszał pretensji gdyby mi moderacja pozwalała wypisywać takie rzeczy np. o szczekających psach
    EOS 3, 5D, R5

Strona 271 z 296 PierwszyPierwszy ... 171221261269270271272273281 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów